Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry bry...deszczowo u mnie dzisiaj...
To se chłopaki postoją...mój szwagier raz był "wzięty" bo mu "ciapate" w Turcji na przyczepę wleźli jak nie widział...żesz, ale żeby herę???? współczuję...ale kremówki to pewnie pyszne...Ty od której w kuchni siedzisz?Elfik lubi tę wiadomość
-
Wstalam o 6tej jak zwykle bo mierzenie temp i lek na tarczyce..A potem wlazlam na komp i wzielam sie za robote...
Zrobilam kremowki , ciasto na placki po wegiersku .Jedna salatka z buraczkow skonczona..Jesze mam zrobic z pekinskiej i jarzynowke..No i gulasz dokonczyc i bede podrobiona
No ciapate sie pchaja eheheh wyst popatrzyc na filmiki na you tube jak kuva larwy jakies -
Milcia wrote:Kasia a skąd on jedzie? Będzie dobrze. Ważne żeby u reszty nic nie znaleźli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:16
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiek to u Ciebie "wyżerka" zaje...:-X ....ja dzisiaj mam lenia, i główkuję co by tu nie robić, a żeby się najeść...i jakaś taka rozdrażniona jestem...na dzień dobry do swojego A. powiedziałam (a wrócił po tygodniu) "kiedy znowu jedziesz??, bo burzysz mi rytm dnia...."
ech zaczepki szukam...
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya na kiedy ovu Ci owu wyznaczyło??? bo mnie od wielkiego piątku do wielkanocnego poniedziałku....ale ja nie wiem co we mnie siedzi, bo nie będę miała jak podejrzeć wcześniej....a mój organizm zawodny jest, żeby go obserwować...
Elfik lubi tę wiadomość
-
Hahahah to nic ..Moja jak raz zjechal po3miesiacach i cos mnie wkurzyl w ten sam dzien to mu powiedzialam ze za krotko byl poza domem..Ojj jak sie wkuvil
No wyzera musi byc..Moj jest taki pasibrzuch ze jakbym cos nie zrobila pewnie by plakal eheheh A mlody mu na bank pomoze heheh
Nie zaczepiaj bo bedzie drakaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:31
-
Malenq wrote:a na kiedy ovu Ci owu wyznaczyło??? bo mnie od wielkiego piątku do wielkanocnego poniedziałku....ale ja nie wiem co we mnie siedzi, bo nie będę miała jak podejrzeć wcześniej....a mój organizm zawodny jest, żeby go obserwować...
Ale zeby nie przegapic bo po kauteryzacji moze byc wczesniej zaczne armie meczyc kolo12 dnia czyli we wtorek..Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiem, że będzie...zbiera się na burzę...tylko sama nie wiem z jakiego powodu.....teraz poszedł z psami na spacer, bo ja do niego: "a Ty myślisz, że obowiązków nie masz???" i sru go z domu....muszę się wyciszyć...tylko martwi mnie to, że "chcę" tej draki...a później będę żałować...cóż, zobaczyły co weekend przyniesie...a jeszcze mi oznajmił, że do wtorku w domu siedzi, aż mi żyłka drgnęła nad powieką
:D:D:D:D
nic zapowiada się, że będę i ja objadać się wszystkim co mi w łapki wpadnie...aby tylko mieć buzię zamkniętą:D:D:D:D
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzagubiona_82 wrote:bryndza z nyndzą
"oba jajniki drobnopęcherzykowatej echostruktury z obwodowo położonymi pęcherzykami nieznacznie przerośniętym zrębem.
endometrium 10 12dc"
mam przyjść znowu na monit w poniedziałek ale czarno to widzę a z reguły jestem optymistką
a i jeszcze: PCO susp.
bedzie dobrze moze do pon cos urosna...a wczesniej mialas takie monitoringi okolo owulacyjne...bo mi gin wczesniej robil to jakies tam byly...ale nie wiedzial ze nie rosna...bierzesz Clo? Jesli nie przepisze Ci pewnie jak tak ..To nastepna dawka bedzie wieksza...chyba ze do pon cos urosnie....mysl pozytywnie....ja sie poddalam ale chec posiadania dziecka jest silniejsza ode mnie...tylko ze teraz na luzie i jak zaskocze klinika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:51
Elfik lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:co to wszystko oznacza i dlaczego przy wcześniejszych wizytach takie rzeczy mi nie wychodziły?
-
nick nieaktualnyA ja dzis nie pojechalam na uczelnie bo chcialam spedzic weekend z mezem ....bo jakos sie zgralo ze jestesmy razem..wlaczylam pranie ....sprzatam jakas kawka we dwoje i moze....cus!!!
powodzenia wszystkim...udanego i upojnego weekendu...kapturnica, Malenq, Idia lubią tę wiadomość