X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się dzisiaj nic nie chce...

Kasia fajnie, że mąż przyjedzie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja !!!malz mi pisze ze stoja na granicy.Pies u jednego znalazl heroine..Teraz wszystkicyh biora na urzad celny na osobiste kontrole.Nosz kuva mac co za jelop jakis..Teraz to nawet na polnoc nie dotra szlak by to trafil!! :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bry...deszczowo u mnie dzisiaj...
    To se chłopaki postoją...mój szwagier raz był "wzięty" bo mu "ciapate" w Turcji na przyczepę wleźli jak nie widział...żesz, ale żeby herę???? współczuję...ale kremówki to pewnie pyszne...Ty od której w kuchni siedzisz?

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam o 6tej jak zwykle bo mierzenie temp i lek na tarczyce..A potem wlazlam na komp i wzielam sie za robote...
    Zrobilam kremowki , ciasto na placki po wegiersku .Jedna salatka z buraczkow skonczona..Jesze mam zrobic z pekinskiej i jarzynowke..No i gulasz dokonczyc i bede podrobiona :D
    No ciapate sie pchaja eheheh wyst popatrzyc na filmiki na you tube jak kuva larwy jakies :/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a skąd on jedzie? Będzie dobrze. Ważne żeby u reszty nic nie znaleźli.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia a skąd on jedzie? Będzie dobrze. Ważne żeby u reszty nic nie znaleźli.
    Moj z antwerpii miescowosc pod bruksela...Wiec z belgii tez ciagna matoły here i inne dziadostwo..Planowany przyjazd do nas ma na wpol do 7...Ale jak teraz ich magluja a autobus pietrowka to troche zejdzie..A niech wszystkich cwelow wyzamykaja za narkotyki..Nie ma przebacz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:16

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno się trochę przyciągnie. Ale ważne, że przyjedzie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze nie jest dzis ovu bo bym sie zalamala ehehhehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek to u Ciebie "wyżerka" zaje...:-X ....ja dzisiaj mam lenia, i główkuję co by tu nie robić, a żeby się najeść...i jakaś taka rozdrażniona jestem...na dzień dobry do swojego A. powiedziałam (a wrócił po tygodniu) "kiedy znowu jedziesz??, bo burzysz mi rytm dnia...." :-/ ech zaczepki szukam...

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na kiedy ovu Ci owu wyznaczyło??? bo mnie od wielkiego piątku do wielkanocnego poniedziałku....ale ja nie wiem co we mnie siedzi, bo nie będę miała jak podejrzeć wcześniej....a mój organizm zawodny jest, żeby go obserwować...

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah to nic ..Moja jak raz zjechal po3miesiacach i cos mnie wkurzyl w ten sam dzien to mu powiedzialam ze za krotko byl poza domem..Ojj jak sie wkuvil

No wyzera musi byc..Moj jest taki pasibrzuch ze jakbym cos nie zrobila pewnie by plakal eheheh A mlody mu na bank pomoze heheh

Nie zaczepiaj bo bedzie draka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a na kiedy ovu Ci owu wyznaczyło??? bo mnie od wielkiego piątku do wielkanocnego poniedziałku....ale ja nie wiem co we mnie siedzi, bo nie będę miała jak podejrzeć wcześniej....a mój organizm zawodny jest, żeby go obserwować...
    Ja nie sugeruje sie ovu nigdy,,,oza tym nie mam wykupionego abonamentu uwazam ze strata kasy...Ide 14na monitoring,,,Przy braniu clo5-9mialam w lutym pecherzyk22mm w 15dniu cyklu i wtedy podany regnyl..Wiec sugeruje sie ze kolo14-16bede miec ovu
    Ale zeby nie przegapic bo po kauteryzacji moze byc wczesniej zaczne armie meczyc kolo12 dnia czyli we wtorek..

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby byla wogole ta ovu i z prawego :-/ niestety nie mam na to juz wplywu..Bedzie co bedzie.... :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że będzie...zbiera się na burzę...tylko sama nie wiem z jakiego powodu.....teraz poszedł z psami na spacer, bo ja do niego: "a Ty myślisz, że obowiązków nie masz???" i sru go z domu....muszę się wyciszyć...tylko martwi mnie to, że "chcę" tej draki...a później będę żałować...cóż, zobaczyły co weekend przyniesie...a jeszcze mi oznajmił, że do wtorku w domu siedzi, aż mi żyłka drgnęła nad powieką:D:D:D:D:D
    nic zapowiada się, że będę i ja objadać się wszystkim co mi w łapki wpadnie...aby tylko mieć buzię zamkniętą:D:D:D:D:D

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to życzę aby była taka owu, że hej:)

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    bryndza z nyndzą:(

"oba jajniki drobnopęcherzykowatej echostruktury z obwodowo położonymi pęcherzykami nieznacznie przerośniętym zrębem.
    endometrium 10 12dc"
    mam przyjść znowu na monit w poniedziałek ale czarno to widzę a z reguły jestem optymistką :(
    a i jeszcze: PCO susp.

bedzie dobrze moze do pon cos urosna...a wczesniej mialas takie monitoringi okolo owulacyjne...bo mi gin wczesniej robil to jakies tam byly...ale nie wiedzial ze nie rosna...bierzesz Clo? Jesli nie przepisze Ci pewnie jak tak ..To nastepna dawka bedzie wieksza...chyba ze do pon cos urosnie....mysl pozytywnie....ja sie poddalam ale chec posiadania dziecka jest silniejsza ode mnie...tylko ze teraz na luzie i jak zaskocze klinika...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 09:51

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona82 nie widzialam twojego posta..cholercia...Moze jeszcze sie ruszy cos???
    Bralas teraz clo??czy na swoim cyklu jestes???

Madziara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    co to wszystko oznacza i dlaczego przy wcześniejszych wizytach takie rzeczy mi nie wychodziły?
    Taki obraz jajnikow daje pcos..Ja tak mam..oba jajniki o strukturze drobnopecherzykowatej,Jesli clo na ciebie nie dziala to moze pomysl o kauteryzacji..Daje dobre efekty bo w wielu przypadkach jajka same rosna i same pekaja....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis nie pojechalam na uczelnie bo chcialam spedzic weekend z mezem ....bo jakos sie zgralo ze jestesmy razem..wlaczylam pranie ....sprzatam jakas kawka we dwoje i moze....cus!!!

powodzenia wszystkim...udanego i upojnego weekendu...

kapturnica, Malenq, Idia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nawzajemnie ;D Owocnych przytulanek :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 507 508 509 510 511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ