X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację NAC na przyspieszenie owulacji?
Odpowiedz

NAC na przyspieszenie owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynna wrote:
    Witam dziewczyny dołączam do Was. Wczoraj dostalam okres. Teraz zaczynamy trzeci cykl starań. Mam nadzieje, ze tym razem pyknie;)
    Jakie podstawowe badania polecacie przy staraniach?

Ja polecam morfologię, TSH, FT3 , FT4, prolaktyna, Glukoza, Insulina, LH, FSH , Kortyzol, anty-tpo,anty -tg , testosteron i estriadol, progesteron

Miałam zalecenia robić 1-3 dc

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ