X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Neoparin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosmia Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2024, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zostało mi jedno nieotwarte opakowanie Neoparin 0,4 (10 ampułko-strzykawek), data ważności 02/2026. W razie zainteresowania proszę o kontakt na maila: jag.czerwinska[@]gmail.com.

👩🧔🏻rocznik '88 ; starania od X.2019

kariotypy - OK

🧔🏻 plemniki o nieprawidłowej budowie (99%) i w 90% nieruchome
    👩 AMH 2,53
    wysokie CD4/CD8 - 3,4
    mutacja PAI-1 homo
    haplotyp KIR Bx; brak 3 najważniejszych KIR-ów implantacyjnych

Gyncentrum Katowice
    ❤‍🔥 I procedura - ICSI
    protokół krótki (Bemfola, Orgalutran, Gonapeptyl Daily)
    💉 19.08.22 - punkcja - 10 komórek jajowych - 7 zarodków - 4 blastocysty do badania genetycznego - 3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    ☀️13.10.22 - próbny transfer (biopsja endometrium) - wyniki prawidłowe
    🍀3.12.22 - pierwszy transfer ❄️ na cyklu sztucznym - nieudany 😔 (beta <0,1 )
    🍀27.03.23 - drugi transfer ❄️ na cyklu sztucznym - udany! 🙏
    💗12.12.23 - narodziny mojej córeczki 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ