X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc
Odpowiedz

nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ollela675 Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2020, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co sądzicie o sytuacji takiej: wczoraj test owulacyjny pokazał tłustą krechę, dziś od południa śluz lekko różowy i niekiedy smugi-niteczki krwii, myślicie żeby na wszelki wypadek posiłkowac się duphastonem? boję się że to jakieś hormonalne sprawy

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo to może być objaw owulacji, a duphaston może blokować owulację dlatego bierze się go dwa dni po owu

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

24.09.2024 transfer
    7dpt beta 42🙏
    13dpt beta 479 🎉
    26dpt Jest ❤️
    7tc💔

IVF nr. II
    Amh 1,2 🔻
    7dpt 44 🙏
    6tc💔

age.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tym śluzem to miałaś już tak, czy to pierwszy raz takie lekko różowe zabarwienie?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Andziak Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2020, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja owulacje przechodzę boleśnie i mam bardzo dużo krwi w śluzie 😏 także się nie martw, pewnie masz owulacje 😏 ja bynajmniej tak ją przechodzę i tak się objawia 👌

• staraczka1982 Nowa

Wysłany: 25 marca 2020, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziak ma racje - to moze byc plamienie owulacyjne

• Izolda371 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od dwoch cykli plamienie i niteczki krwi w polowie cyklu ale mam endometrioze i polipa

https://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ