X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc
Odpowiedz

nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ollela675 Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2020, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co sądzicie o sytuacji takiej: wczoraj test owulacyjny pokazał tłustą krechę, dziś od południa śluz lekko różowy i niekiedy smugi-niteczki krwii, myślicie żeby na wszelki wypadek posiłkowac się duphastonem? boję się że to jakieś hormonalne sprawy

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo to może być objaw owulacji, a duphaston może blokować owulację dlatego bierze się go dwa dni po owu

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

24.09.2024 transfer
    7dpt beta 42🙏
    13dpt beta 479 🎉
    26dpt Jest ❤️
    7tc💔

age.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tym śluzem to miałaś już tak, czy to pierwszy raz takie lekko różowe zabarwienie?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Andziak Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2020, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja owulacje przechodzę boleśnie i mam bardzo dużo krwi w śluzie 😏 także się nie martw, pewnie masz owulacje 😏 ja bynajmniej tak ją przechodzę i tak się objawia 👌

• staraczka1982 Nowa

Wysłany: 25 marca 2020, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziak ma racje - to moze byc plamienie owulacyjne

• Izolda371 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od dwoch cykli plamienie i niteczki krwi w polowie cyklu ale mam endometrioze i polipa

https://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ