X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc
Odpowiedz

nitki krwii w śluzie - proszę i pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ollela675 Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2020, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co sądzicie o sytuacji takiej: wczoraj test owulacyjny pokazał tłustą krechę, dziś od południa śluz lekko różowy i niekiedy smugi-niteczki krwii, myślicie żeby na wszelki wypadek posiłkowac się duphastonem? boję się że to jakieś hormonalne sprawy

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo to może być objaw owulacji, a duphaston może blokować owulację dlatego bierze się go dwa dni po owu

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

age.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tym śluzem to miałaś już tak, czy to pierwszy raz takie lekko różowe zabarwienie?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Andziak Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2020, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja owulacje przechodzę boleśnie i mam bardzo dużo krwi w śluzie 😏 także się nie martw, pewnie masz owulacje 😏 ja bynajmniej tak ją przechodzę i tak się objawia 👌

• staraczka1982 Nowa

Wysłany: 25 marca 2020, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziak ma racje - to moze byc plamienie owulacyjne

• Izolda371 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od dwoch cykli plamienie i niteczki krwi w polowie cyklu ale mam endometrioze i polipa

https://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ