Objawy przedowulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam trzy pewne objawy owulacji:bol glowy ( skroniowy) i duże zmęczenie. I tego dnia też zaczyna się śluz płodny.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Dziewczyny bardzo proszę o informację bo już zgłupiałam.
Jak to jest z tą temperaturą przed owulacją.
Najpierw spada i gdy rośnie to już owulacja czy po spadku muszę jeszcze odczekać?
Dziś drugi dzień po skoku a owulacji u mnie nie widać na teście owu.
Proszę o komentarz
-
Szyszunia 89 wrote:Dziewczyny bardzo proszę o informację bo już zgłupiałam.
Jak to jest z tą temperaturą przed owulacją.
Najpierw spada i gdy rośnie to już owulacja czy po spadku muszę jeszcze odczekać?
Dziś drugi dzień po skoku a owulacji u mnie nie widać na teście owu.
Proszę o komentarz
Jesteś drugi dzień po skoku temperatury? To moze owu juz była i dlatego testy negatywne?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
jestem w czasie okołoowulacyjnym (dzisiaj prawdopodobnie mam szczyt śluzu, więc jutro pewnie podskoczy mi temperatura). Powinnam się czuć jak milion dolarów, a czuję się co najwyżej na pół centa. Mam znacznie obniżenie nastroju, jestem cały czas wkurzona. Ma tak któraś z Was? Czy nie powinnam teraz tryskać energią i wyglądać dobrze jak nigdy??
-
Ja to prawie nigdy nie jestem pełna energii ale jak jest owu, to zazwyczaj mam trochę lepszy humor i jakąś taką chęć się lepiej ubrać i faktycznie wydaje mi się, że lepiej wyglądam, ale pewnie właśnie tylko mi się tak wydaje. Może akurat masz jakieś gorsze dni, niekoniecznie przez hormony. Może tak się stresujesz i wyczekujesz tej owu i z tego stresu ta irytacja? Ubierz się jutro ładnie i próbuj o tym nie myśleć, tylko zrobić coś miłegoStaraczka o pierwszego dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie. Może ktoś mi odpowie. Ostatnią miesiączkę miałam 13.11
W sobotę czyli 6 d.c miałam już tylko plamienie. Jedyne co mnie zdziwiło, że ze śluzem.Kochałam się z mężem w sobotę wieczorem, a w niedziele coś mnie tknęło i zrobiła test owu. Wyszły mi 2 piekne kreski. Jest możliwa owulacja 7 d.c.?
Czasami miałam cykle 19-21 dni. Rzadko, zazwyczaj są ok 26-28 dni. Teraz powinnam miec dni płodne, ale nie mam raczej. Testy negatywne a tylko biały śluz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak mnie bolą cały cykl mam wysoką prolaktynę, ale tak jak w zeszłym i tym cyklu to mnie jeszcze nie bolały. Biorę Bromergon, może przejdzie. Trądzik też mam typowo pod żuchwą. Masz coś stwierdzone? Bo ja hiperinsulinemię i wysoką prolaktynę.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Hej dziewczyny Mnie od kilku dni pobolewa prawy jajnik (zaczął boleć kilka dni po zakończonej miesiączce). To mój 12 dc (cykle około 32 dniowe). Na razie brak śluzu płodnego. Czy ból może oznaczać, że pęcherzyk rośnie? To taki kłująco - ciągnący ból - chwilę boli, potem przestaje, a potem znowu boli.
Ból owulacyjny też miewam, ale jest trochę inny niż ten, który aktualnie odczuwam.