Ovitrelle, a wcześniejsza owulacja
-
Hej Dziewczyny. Nurtuje mnie jedna sprawa. Mianowicie jak wpłynąłby Ovitrelle gdyby został podany już po owulacji. Powiedzmy, że pęcherzyk samoistnie pęknie wieczorem, a ja mam podać zastrzyk następnego dnia rano. Czy będę tego jakieś konsekwencje? Może któraś z Was wie
-
Ovitrelle ma spowodować wyrzut LH lutropiny, który powoduje pęknięcie pęcherzyka. Więc na mój babski rozum, jeśli pęcherzyk pęknie wcześniej z powodu wysokiego poziomu LH wyrzuconego naturalnie przez przysadkę, to nie stanie się nic więcej poza tym, że bardziej dokuczliwe będzie odczuwanie wysokiej dawki LH w organizmie. Ale póki to wszystko dzieje się mniej więcej w czasie naturalnej owulacji, to jest ok. Gorzej, jakbyś sobie zaaplikowała ovitrelle np. przed okresem, bo byś sobie rozregulowała cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 22:57
-
Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie ovitrelle. Mam w domu jeden zastrzyk, ale z racji tego,że mieszkam za granicą, nie mam możliwości zrobienia monitoringu😔 data ważności zaraz się kończy I szkoda mi go tak poprostu wyrzucić. Używam testów clearblue fioletowych, jeżeli będzie mrugająca buźka to czy mogę podać zastrzyk czy lepiej nie próbować bez monitoringu?Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-