X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja 12 DC
Odpowiedz

Owulacja 12 DC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marlena94 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nieregularne cykle obecnie jestem 12 Dc objawy mam jak na owulacje ból jajnika większa ilość śluzu czy to możliwe żebym miała dzisiaj owulacje ?? Dodam ,ze od 4 miesięcy stosuje dietę wiec to może ona się przyczyniła do wcześniejszej owu

Starania od październik 2017
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2021, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena94 wrote:
    Mam nieregularne cykle obecnie jestem 12 Dc objawy mam jak na owulacje ból jajnika większa ilość śluzu czy to możliwe żebym miała dzisiaj owulacje ?? Dodam ,ze od 4 miesięcy stosuje dietę wiec to może ona się przyczyniła do wcześniejszej owu
    Ja ci pwooem ze tez mam chyba dzis owu 12dc . https://zapodaj.net/1268d147a48c6.jpg.html To sa testy sama spojrz. https://zapodaj.net/e090d72528836.jpg.html Wczoraj bol jajnikow i taka jakas mojea bylam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ