X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja 12 DC
Odpowiedz

Owulacja 12 DC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marlena94 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nieregularne cykle obecnie jestem 12 Dc objawy mam jak na owulacje ból jajnika większa ilość śluzu czy to możliwe żebym miała dzisiaj owulacje ?? Dodam ,ze od 4 miesięcy stosuje dietę wiec to może ona się przyczyniła do wcześniejszej owu

Starania od październik 2017
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2021, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena94 wrote:
    Mam nieregularne cykle obecnie jestem 12 Dc objawy mam jak na owulacje ból jajnika większa ilość śluzu czy to możliwe żebym miała dzisiaj owulacje ?? Dodam ,ze od 4 miesięcy stosuje dietę wiec to może ona się przyczyniła do wcześniejszej owu
    Ja ci pwooem ze tez mam chyba dzis owu 12dc . https://zapodaj.net/1268d147a48c6.jpg.html To sa testy sama spojrz. https://zapodaj.net/e090d72528836.jpg.html Wczoraj bol jajnikow i taka jakas mojea bylam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ