X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja po odstawieniu antykoncepcji
Odpowiedz

Owulacja po odstawieniu antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2022, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, tabletki odstawiłam na początku lutego (staramy się o kolejne dziecko). 16 dostałam krwawienia z było dwa dni później takie plamienie... 07.03 byłam u ginekologa stwierdziła rosnacy pecherzyk, który jeszcze nie pękł staraliśmy się 9 ale 11.03 dostałam miesiączki trwała 3 dni... w 5 dniu cyklu bolało mnie podbrzusze i jajnik. Do tego temperatura 37.1 się utrzymywała do dziś... 16.03 się staraliśmy po obserwacji śluzu wychodziło by, że owulacja mogła być był rzadki i robił się coraz gestrzy wczoraj to już w ogóle... a dziś nie ma.. Robię testy owulacyjne już 3 dziś (nie spodziewałabym się owulacji po miesiączce). Testy jednak wychodzą coraz słabsze 🙄 tak jak by już było po owulacji? 🤔 wczoraj temperatura 37.0 a dziś 36.9. Czy któraś już tak miała? Przed antykoncepcją miałam nie regularne cykle teraz był odstęp 23 dni. Do ginekologa idę dopiero 04.04 wczesniej nie ma miejsc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 12:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ