X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja testy
Odpowiedz

Owulacja testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mojnick1994 Nowa

Wysłany: 26 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny .. robiłam test owulacyjny i wyszedł chyba pozytywnie dwie kreski są takie same test z rossmana .. niby nie byłoby problemu ale .. ale od 3 dni ten test jest codziennie tak samo pozytywny :/ śluzu nie mam nigdy .. co to może znaczyć .. test pozytywny zaczął być 3 dni temu a dzis jest 18 Dc i jest dalej to samo .. czy to znaczy ze cykl jest bezowulacyjny ? Cykle około 28-32 dniowe

Mojnick1994
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badasz szyjkę macicy? Zwykle jak to robię, widzę, jaki mam śluz, bo na bieliźnie nie mam nigdy. Test ovu może kilka dni wychodzić pozytywny, też tak mam. Test sugeruje jedynie, że zbliża się owulacja, a nie że jest w tym dniu :)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ