X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja testy
Odpowiedz

Owulacja testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mojnick1994 Nowa

Wysłany: 26 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny .. robiłam test owulacyjny i wyszedł chyba pozytywnie dwie kreski są takie same test z rossmana .. niby nie byłoby problemu ale .. ale od 3 dni ten test jest codziennie tak samo pozytywny :/ śluzu nie mam nigdy .. co to może znaczyć .. test pozytywny zaczął być 3 dni temu a dzis jest 18 Dc i jest dalej to samo .. czy to znaczy ze cykl jest bezowulacyjny ? Cykle około 28-32 dniowe

Mojnick1994
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badasz szyjkę macicy? Zwykle jak to robię, widzę, jaki mam śluz, bo na bieliźnie nie mam nigdy. Test ovu może kilka dni wychodzić pozytywny, też tak mam. Test sugeruje jedynie, że zbliża się owulacja, a nie że jest w tym dniu :)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ