X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja testy
Odpowiedz

Owulacja testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mojnick1994 Nowa

Wysłany: 26 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny .. robiłam test owulacyjny i wyszedł chyba pozytywnie dwie kreski są takie same test z rossmana .. niby nie byłoby problemu ale .. ale od 3 dni ten test jest codziennie tak samo pozytywny :/ śluzu nie mam nigdy .. co to może znaczyć .. test pozytywny zaczął być 3 dni temu a dzis jest 18 Dc i jest dalej to samo .. czy to znaczy ze cykl jest bezowulacyjny ? Cykle około 28-32 dniowe

Mojnick1994
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badasz szyjkę macicy? Zwykle jak to robię, widzę, jaki mam śluz, bo na bieliźnie nie mam nigdy. Test ovu może kilka dni wychodzić pozytywny, też tak mam. Test sugeruje jedynie, że zbliża się owulacja, a nie że jest w tym dniu :)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ