X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja w 6dc?
Odpowiedz

Owulacja w 6dc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lanikita Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś mocny ten cykl. Wczoraj temp. 36.9. Dziś 37.04.
    I przed chwilą pierwsza dawka luteiny, więc niestety nie zobaczę jak sytuacja rozwinelaby się naturalnie.

• lanikita Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysikalam też test ciazowy, żeby zobaczyć czy wychodzi pozytywny po zastrzyku na pęknięcie. Negatyw. I tak sobie pomyślałam, ze jak mi nawet hcg wstrzykna to i tak negatyw.

• lanikita Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7dpo. Zrobilam bete. Wyszło 5.9mlU/ml.

Nie wiem czy się cieszyć czy nie. Zastrzyk na pęknięcie był 2 lipca. 5 dni po zastrzyku wysikalam test ciążowy, którY nic nie pokazał.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ