X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja w 6dc?
Odpowiedz

Owulacja w 6dc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lanikita Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś mocny ten cykl. Wczoraj temp. 36.9. Dziś 37.04.
    I przed chwilą pierwsza dawka luteiny, więc niestety nie zobaczę jak sytuacja rozwinelaby się naturalnie.

• lanikita Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysikalam też test ciazowy, żeby zobaczyć czy wychodzi pozytywny po zastrzyku na pęknięcie. Negatyw. I tak sobie pomyślałam, ze jak mi nawet hcg wstrzykna to i tak negatyw.

• lanikita Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7dpo. Zrobilam bete. Wyszło 5.9mlU/ml.

Nie wiem czy się cieszyć czy nie. Zastrzyk na pęknięcie był 2 lipca. 5 dni po zastrzyku wysikalam test ciążowy, którY nic nie pokazał.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ