X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pęchęrzyk 27mm w 20dc - czy jest jeszcze szansa?
Odpowiedz

Pęchęrzyk 27mm w 20dc - czy jest jeszcze szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • danae24 Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam - jak pęcherzyk był przerośnięty, to bardzo bolał mnie jajnik, następnego dnia nagle ustąpiło, potem byłam na USG o już było ciałko żółte.

U nas dalej bez efektów - w tym cyklu brałam pod koniec luteinę, bo mam za niski progesteron. W kolejnym też mam brać od 3 dnia po owulacji (po skoku temp.) przez 10 dni..
    Trochę się tym martwię - mam późne owulacje, w 18-19 dniu cyklu. Jak jeszcze będę brała luteinę 10 dni to cykl będzie miał ponad 31 dni..Niby mieści się w normie, ale dłużej trzeba czekać na kolejną "próbę" ;)

• Babe B Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam inseminacje przy pecherzyku 33mm w czerwcu i sie nie udalo:(

Babe B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 sierpnia 2015, 17:23

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ