SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie czy krwawienie - co oznaczyć na wykresie??
Odpowiedz

Plamienie czy krwawienie - co oznaczyć na wykresie??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andjeee1234 Debiutantka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam od ponad tygodnia mam plamienia, jeszcze nie dostałam się do lekarza także nie wiem co oznaczają... Do tej pory jednak były znikome, ledwo zauważalne na papierze toaletowym, były w postaci śluzu różowego lub ciemno beżowego, nic mnie nie bolało, żadnych innych objawów. Dzisiaj to plamienie jest silniejsze, przypomina bardziej bardzo lekki okres, dodatkowo odczuwam ból brzucha jak przy miesiączce... Nie wiem teraz jak to zaznaczyć na wykresie czy dalej plamienie czy krwawienie i traktować to jak okres, pomimo że owulacji jeszcze nie było? Dodam że mam długie cykle i owu między 20-30dniem to dla mnie nic nowego :(

• KasiaaaNowicka Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia 2020, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej skonsultować się z lekarzem... ja jestem z tych co potrafi zadzwonić z drobnostką, ale dzięki temu śpie spokojniej ;)

• Andjeee1234 Debiutantka

Wysłany: 1 września 2020, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, czekam na wizytę, niestety terminy są długie, dlatego pytam czy ktoś był w podobnej sytuacji? I jaka była diagnoza? Bo przeczytałam pół internetu i zaczynam nieźle panikować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ