SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Późna owulacja?
Odpowiedz

Późna owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem początkująca na ovufriend i dopiero od niedawna zaczęłam obserwować swoje cykle. Trochę niepokoi mnie późna owulacja, np. w tym cyklu według OF nastąpiła w 27dniu.

Dodam tylko kilka faktów:
    -nie staram się o dziecko, OF pomaga mi w naturalnej antykoncepcji :) tzn w dni niepłodne kochamy się bez zabezpieczenia, a w dni płodne z użyciem prezerwatywy. serduszka na wykresie to stosunki bez zabezpieczenia
    - mam 23 lata, od pół roku nie stosuję antykoncepcji hormonalnej, cykle początkowo były dość długie i nieregularne, teraz są już trochę równiejsze, ale i tak wiele im brakuje do ideału :)

Ponoć tak długie cykle do 25 rż nie są czymś niepokojącym, ale może jednak warto, żebym przeszła się z tym do lekarza? do tej pory wszystko było zwalane na hormony, tzn podczas brania pigułek okres miałam jak w zegarku, a po odstawieniu to ponoć normalne, że organizm szaleje. przed rozpoczęciem antykoncepcji hormonalnej (19. rok życia) też miałam długie cykle

https://ovufriend.pl/graph/91c1e3d354f007116e693b2a983a09d2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:11

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ