X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Prolaktyna i inne hormony
Odpowiedz

Prolaktyna i inne hormony

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to niech ci zmieni na inny lek ! Np na dostinex ktory podobno nie ma takich skutkow ubocznych tylko jest drogi, albo jakis inny. Nie ma co sie meczyc, jest duzo zastepczych lekow na rynku. A i czy nie pomieszalas bromla z czyms ze dalo ci taka reakcje? Np alkohol, inne leki?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    azibomba wrote:
    hej kobitki 5 dni po owulce progesteron 28 co to może oznaczać?no chyba za wcześnie na taki wynik 5dpo na ciażę prawda?nawet jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia

Ja 7dpo progesteron miałam 33 czy to może oznaczać ciążę ??

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniła mi na parodel biorę po pół zobacze. Nie zmieszalam nie pije alkoholu odkąd zaczęłam go brać, dodatkowo biorę eutyrox bo miałam TSH powyżej 2. Mam nadzieję że w tym cyklu się uda i nie będę musiała go brac

nowatorka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ