X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz a owulacja
Odpowiedz

Śluz a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam piękny przejrzysty rozciągliwy śluz w 6 dc. Wczoraj skończyła mi się miesiączka. Myslicie ze to juz poczatek dni plodnych?

uwo93e3kacedpezy.png
  • Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz krótki cykl to jest duże prawdopodobieństwo, w każdym razie lepsze to niż brak śluzu płodnego jak u mnie.

• Czekam:( Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie kochane ,u mnie juz po owu ? Od dzis zmniejszy sie u mnie ilosc <3 ze wzgledu na prace meza i szanse maleja :(

Kiwi
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ