X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz a owulacja
Odpowiedz

Śluz a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam piękny przejrzysty rozciągliwy śluz w 6 dc. Wczoraj skończyła mi się miesiączka. Myslicie ze to juz poczatek dni plodnych?

uwo93e3kacedpezy.png
  • Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz krótki cykl to jest duże prawdopodobieństwo, w każdym razie lepsze to niż brak śluzu płodnego jak u mnie.

• Czekam:( Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie kochane ,u mnie juz po owu ? Od dzis zmniejszy sie u mnie ilosc <3 ze wzgledu na prace meza i szanse maleja :(

Kiwi
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ