X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny 2x w cyklu
Odpowiedz

Śluz płodny 2x w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EleMele Nowa

Wysłany: 1 października 2023, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i potrzebuje rady.
    7dc miałam mega duzo sluzu płodnego. No jakby jajko rozbić normalnie 🙈 8 i 9 DC też pojawiał się płodny śluz. Byłam przekonana, że to owu. Wczoraj jednak zaskoczył mnie śluz płodny. Było go dużo mniej, ale można było spokojnie go dojrzeć chociażby na papierze toaletowym. Dziś (15dc) to samo.
    Niestety ten cykl z mężem odpuściliśmy pod kątem starań, pracujemy na zmiany (gdy ja na rano on na popołudnie) by pogodzić to z opieką nad dzieckiem, które już mamy i w tym miesiącu ❤️ było jedynie w 7 DC a testów owu czy temperatury w ogóle nie było...
    Czy możliwe są 2 owulacje? O co chodzi... ?

• Madzigaw88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacja i co wyszło ci z tym śluzem???
    Ja miał to samo 2 pierwsze dni tego cyklu (12 i 13 DC) mega duuuzo śluz płodnego tak jak piszesz jak by ktoś jajko rozbił i z nitkami krwi 🙈 i w te dni było u nas ❤️ bo później mąż się rozchorował 😐😐😐 później 14-15 jak by kremowo i z powrotem od 16dc śluz jak by płodny ale biały z domieszką przezroczystego i trochę metny jak by żółty w 17dc był z nitkami krwi ale tylko z rana jak by po nocy🤷🤷🤷
    Dzisiaj 20dc i nadal ciągnący chodź jest go mniej i mam wrażenie jak by suchość 😱😱😱
    Nie ukrywam mam nadzieję że to wróży tylko to co mi się marzy 😃🤞🤞🤞

Kocham być mamą 🥰
    Ona 💁‍♀️36 lat
    mama 4 dzieci w wieku 19,17,7 i 2lata
    przebyte 6 ciąż naturalnych
    4 porody naturalne 2005,2007,2017,2022
    2023 styczeń na pół roku przed ślubem po 20 latach 😎😎😎starania o 5 szczęście
    Czerwiec 2024 diagnoza
    Lewy jajowodów niedrożny
    Amh 0,41 😭
    Fsh 7.75
    Decyzja tylko IVF
    On🙋 40 lat
    Nasienie badane lipiec 2024 tyle o ile dobre
    Morfologia plemników 0%
    Wady główki I akrosomu 99%
    Wady witki 1 %
    Diagnoza czynnik męski

Sierpień Pierwsze podejście do IVF po 1,5 roku starań na cyklach naturalnych i stymulowanych clo

Mamy to 08.08 o 8.00 rano 🤭 pobrano 10 jajeczek 😃😃😃😃
    5 udało się zapłodnić w tym 2 są jak to żekła pani embrolog klasy premium🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
    12.08 zostały 2 zarodki 3.1.1 😭
    Wtorek 13.08.2024 transfer
    Został 1 zarodek 3.1.1
    Test sikany 18.08 Biały jak śnieg 😭
    23.08 blada kreska
    23.08 beta 4
    26.08 beta 8
    28.08 Beta 23 🥹🥹🥹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ