Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny 2x w cyklu
Odpowiedz

Śluz płodny 2x w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EleMele Nowa

Wysłany: 1 października 2023, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i potrzebuje rady.
    7dc miałam mega duzo sluzu płodnego. No jakby jajko rozbić normalnie 🙈 8 i 9 DC też pojawiał się płodny śluz. Byłam przekonana, że to owu. Wczoraj jednak zaskoczył mnie śluz płodny. Było go dużo mniej, ale można było spokojnie go dojrzeć chociażby na papierze toaletowym. Dziś (15dc) to samo.
    Niestety ten cykl z mężem odpuściliśmy pod kątem starań, pracujemy na zmiany (gdy ja na rano on na popołudnie) by pogodzić to z opieką nad dzieckiem, które już mamy i w tym miesiącu ❤️ było jedynie w 7 DC a testów owu czy temperatury w ogóle nie było...
    Czy możliwe są 2 owulacje? O co chodzi... ?

• Madzigaw88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacja i co wyszło ci z tym śluzem???
    Ja miał to samo 2 pierwsze dni tego cyklu (12 i 13 DC) mega duuuzo śluz płodnego tak jak piszesz jak by ktoś jajko rozbił i z nitkami krwi 🙈 i w te dni było u nas ❤️ bo później mąż się rozchorował 😐😐😐 później 14-15 jak by kremowo i z powrotem od 16dc śluz jak by płodny ale biały z domieszką przezroczystego i trochę metny jak by żółty w 17dc był z nitkami krwi ale tylko z rana jak by po nocy🤷🤷🤷
    Dzisiaj 20dc i nadal ciągnący chodź jest go mniej i mam wrażenie jak by suchość 😱😱😱
    Nie ukrywam mam nadzieję że to wróży tylko to co mi się marzy 😃🤞🤞🤞

👱‍♀️ lipiec '88 👱‍♂️ październik'84
    👩‍❤️‍👨 wrzesień 2003
    ⛪️ Lipiec 2023
    👶🩷 maj 2005
    👶🩵 listopad 2007
    👼💔 9tc listopad 2008
    👼💔 10tc wrzesień 2016
    👶🩵 październik 2017
    👶🩷 sierpień 2022
    👶🩷 czerwiec 2026 czekamy na ciebie maleńka 🌸
    Termin Om 04.06.2026
    Termin usg 01.06.2026
    Wizyta serduszkowa 16.10 mamy 1,02 cm człowieczka z ❤️ 🥳🥳🥳
    Wizyta 30.10 2,34cm dzidziuni-Jadziuni 2 🥰
    Wizyta 06.11 3,34 cm dzidziuni-Jadziuni 😍😍😍
    20.11.25 prenatalne mamy
    To 5,76 cm dziewuszki Malinka-Jadzia 2???🩷🌺🌸🪷
    14.01.26 280g szczęścia 💙/🩷 🤔🤷‍♀️
    20.01.26 połówkowe 388g zdrowej córeczki 🩷🍑🥳
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ