X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny 2x w cyklu
Odpowiedz

Śluz płodny 2x w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EleMele Nowa

Wysłany: 1 października 2023, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i potrzebuje rady.
    7dc miałam mega duzo sluzu płodnego. No jakby jajko rozbić normalnie 🙈 8 i 9 DC też pojawiał się płodny śluz. Byłam przekonana, że to owu. Wczoraj jednak zaskoczył mnie śluz płodny. Było go dużo mniej, ale można było spokojnie go dojrzeć chociażby na papierze toaletowym. Dziś (15dc) to samo.
    Niestety ten cykl z mężem odpuściliśmy pod kątem starań, pracujemy na zmiany (gdy ja na rano on na popołudnie) by pogodzić to z opieką nad dzieckiem, które już mamy i w tym miesiącu ❤️ było jedynie w 7 DC a testów owu czy temperatury w ogóle nie było...
    Czy możliwe są 2 owulacje? O co chodzi... ?

• Madzigaw88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacja i co wyszło ci z tym śluzem???
    Ja miał to samo 2 pierwsze dni tego cyklu (12 i 13 DC) mega duuuzo śluz płodnego tak jak piszesz jak by ktoś jajko rozbił i z nitkami krwi 🙈 i w te dni było u nas ❤️ bo później mąż się rozchorował 😐😐😐 później 14-15 jak by kremowo i z powrotem od 16dc śluz jak by płodny ale biały z domieszką przezroczystego i trochę metny jak by żółty w 17dc był z nitkami krwi ale tylko z rana jak by po nocy🤷🤷🤷
    Dzisiaj 20dc i nadal ciągnący chodź jest go mniej i mam wrażenie jak by suchość 😱😱😱
    Nie ukrywam mam nadzieję że to wróży tylko to co mi się marzy 😃🤞🤞🤞

👱‍♀️'88 👱‍♂️'84
    👩‍❤️‍👨2003
    ⛪️ 2023
    👶🩷2005
    👶🩵 2007
    👼2008
    👼2016
    👶🩵2017
    👶🩷2022
    2,5 roku starań o 5 👶
    Mamy to 22.09.2025 ⏸️😃🥰
    Beta 12dpo 35,2
    Beta 14dpo 131
    Beta 17dpo 535
    Beta 19dpo 1200
    Beta 23dpo 3608
    Beta 31dpo 42862 🥳🥳🥳
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ