X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny 2x w cyklu
Odpowiedz

Śluz płodny 2x w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EleMele Nowa

Wysłany: 1 października 2023, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i potrzebuje rady.
    7dc miałam mega duzo sluzu płodnego. No jakby jajko rozbić normalnie 🙈 8 i 9 DC też pojawiał się płodny śluz. Byłam przekonana, że to owu. Wczoraj jednak zaskoczył mnie śluz płodny. Było go dużo mniej, ale można było spokojnie go dojrzeć chociażby na papierze toaletowym. Dziś (15dc) to samo.
    Niestety ten cykl z mężem odpuściliśmy pod kątem starań, pracujemy na zmiany (gdy ja na rano on na popołudnie) by pogodzić to z opieką nad dzieckiem, które już mamy i w tym miesiącu ❤️ było jedynie w 7 DC a testów owu czy temperatury w ogóle nie było...
    Czy możliwe są 2 owulacje? O co chodzi... ?

• Madzigaw88 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacja i co wyszło ci z tym śluzem???
    Ja miał to samo 2 pierwsze dni tego cyklu (12 i 13 DC) mega duuuzo śluz płodnego tak jak piszesz jak by ktoś jajko rozbił i z nitkami krwi 🙈 i w te dni było u nas ❤️ bo później mąż się rozchorował 😐😐😐 później 14-15 jak by kremowo i z powrotem od 16dc śluz jak by płodny ale biały z domieszką przezroczystego i trochę metny jak by żółty w 17dc był z nitkami krwi ale tylko z rana jak by po nocy🤷🤷🤷
    Dzisiaj 20dc i nadal ciągnący chodź jest go mniej i mam wrażenie jak by suchość 😱😱😱
    Nie ukrywam mam nadzieję że to wróży tylko to co mi się marzy 😃🤞🤞🤞

👱‍♀️'88 👱‍♂️'84
    👩‍❤️‍👨2003
    ⛪️ 2023
    👶🩷2005
    👶🩵 2007
    👼2008
    👼2016
    👶🩵2017
    👶🩷2022
    2023 Starania o 5 👶 🥰🥰
    9cs
    wrzesień 2023 biochemiczna 💔
    11cs po biochemie
    Pierwsze IVF sierpień 2024🥳
    Wrzesień 2024 niestety 2 biochem 🥲💔
    Starania zawieszone do lipca 2025

Lipiec 2025 starania wznowione 🥰
    3cs naturalnie 🥳🥳🥳
    Mamy to 22.09.2025 ⏸️😃🥰
    Beta 12dpo 35,2
    Beta 14dpo 131
    Beta 17dpo 535
    Beta 19dpo 1200
    Beta 23dpo 3608
    Beta 31dpo 42862 🥳🥳🥳🥳
    Wizyta 16.10 mamy ❤️ i 1.02cm czlowieka🥳🥰🍀
    Termin Om 04.06.2026
    Termin usg 02-04.06.2026
    Wizyta 30.10 2,34cm dzidziuni-Jadziuni 2 🥰
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ