Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny 2x w cyklu
Odpowiedz

Śluz płodny 2x w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EleMele Nowa

Wysłany: 1 października 2023, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i potrzebuje rady.
    7dc miałam mega duzo sluzu płodnego. No jakby jajko rozbić normalnie 🙈 8 i 9 DC też pojawiał się płodny śluz. Byłam przekonana, że to owu. Wczoraj jednak zaskoczył mnie śluz płodny. Było go dużo mniej, ale można było spokojnie go dojrzeć chociażby na papierze toaletowym. Dziś (15dc) to samo.
    Niestety ten cykl z mężem odpuściliśmy pod kątem starań, pracujemy na zmiany (gdy ja na rano on na popołudnie) by pogodzić to z opieką nad dzieckiem, które już mamy i w tym miesiącu ❤️ było jedynie w 7 DC a testów owu czy temperatury w ogóle nie było...
    Czy możliwe są 2 owulacje? O co chodzi... ?

• Madzigaw88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacja i co wyszło ci z tym śluzem???
    Ja miał to samo 2 pierwsze dni tego cyklu (12 i 13 DC) mega duuuzo śluz płodnego tak jak piszesz jak by ktoś jajko rozbił i z nitkami krwi 🙈 i w te dni było u nas ❤️ bo później mąż się rozchorował 😐😐😐 później 14-15 jak by kremowo i z powrotem od 16dc śluz jak by płodny ale biały z domieszką przezroczystego i trochę metny jak by żółty w 17dc był z nitkami krwi ale tylko z rana jak by po nocy🤷🤷🤷
    Dzisiaj 20dc i nadal ciągnący chodź jest go mniej i mam wrażenie jak by suchość 😱😱😱
    Nie ukrywam mam nadzieję że to wróży tylko to co mi się marzy 😃🤞🤞🤞

👱‍♀️ lipiec '88 👱‍♂️ październik'84
    👩‍❤️‍👨 wrzesień 2003
    ⛪️ Lipiec 2023
    👶🩷 maj 2005
    👶🩵 listopad 2007
    👼💔 9tc listopad 2008
    👼💔 10tc wrzesień 2016
    👶🩵 październik 2017
    👶🩷 sierpień 2022
    👶🩷 czerwiec 2026 czekamy na ciebie maleńka 🌸
    Termin Om 04.06.2026
    Termin usg 01.06.2026
    Wizyta serduszkowa 16.10 mamy 1,02 cm człowieczka z ❤️ 🥳🥳🥳
    Wizyta 30.10 2,34cm dzidziuni-Jadziuni 2 🥰
    Wizyta 06.11 3,34 cm dzidziuni-Jadziuni 😍😍😍
    20.11.25 prenatalne mamy
    To 5,76 cm dziewuszki Malinka-Jadzia 2???🩷🌺🌸🪷
    14.01.26 280g szczęścia 💙/🩷 🤔🤷‍♀️
    20.01.26 połówkowe 388g zdrowej córeczki 🩷🍑🥳
    03.03.26 Zaczynamy 3 trymestr 🥳🥳🥳
    04.03.26 mamy pierwszy kg Malutkiej 🥳🥰❤️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ