X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Sprzedam testy owulacyjne
Odpowiedz

Sprzedam testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosmia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2023, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do sprzedania 8 testów owulacyjnych ClearBlue - tych fioletowych, które pokazują 4 i więcej płodnych dni + czytnik cyfrowy.
    Ten test to mercedes wśród testów, jestem z niego bardzo zadowolona :) Polecam, zapraszam! :)

👩🧔🏻rocznik '88 ; starania od X.2019

kariotypy - OK

🧔🏻 plemniki o nieprawidłowej budowie (99%) i w 90% nieruchome
    👩 AMH 2,53
    wysokie CD4/CD8 - 3,4
    mutacja PAI-1 homo
    haplotyp KIR Bx; brak 3 najważniejszych KIR-ów implantacyjnych

Gyncentrum Katowice
    ❤‍🔥 I procedura - ICSI
    protokół krótki (Bemfola, Orgalutran, Gonapeptyl Daily)
    💉 19.08.22 - punkcja - 10 komórek jajowych - 7 zarodków - 4 blastocysty do badania genetycznego - 3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    ☀️13.10.22 - próbny transfer (biopsja endometrium) - wyniki prawidłowe
    🍀3.12.22 - pierwszy transfer ❄️ na cyklu sztucznym - nieudany 😔 (beta <0,1 )
    🍀27.03.23 - drugi transfer ❄️ na cyklu sztucznym - udany! 🙏
    💗12.12.23 - narodziny mojej córeczki 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ