tempka przed owulka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak tylko ze ja przez 60 dni stoje jak komputer do totalnego resetu... teraz widze wyzsze temperatury, ale jak pisalam- za granica na wczasach nie bawilam sie w pomiary:(
Kuzwa, czemu lekarze nie rozumieja ze zabieraja nam (tak przy pcos) cenny czas?;/MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Coccolina wrote:MILA, twój wykres wcale nie jest jeszcze taki płaski! Spójrz sobie na mój! Ten to dopiero płaski jest.. A termometr mam cały czas taki sam, w tamtym cyklu też nim mierzyłam i miałam na wykresie góry skaliste! Więc to nie wina termometru Spójrz z innej strony : łatwiej będzie nam zaobserwować skok
COCCOLINA A GDZIE MIERZYSZ TEMP.
CO DO WYKRESU TO FAKTYCZNIE MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA TAKI MAM.
INNE DZIEWCZYNY TWIERDZIŁY ŻE TO DZIWNE ŻE MOJA TEMP, JEST PRAKTYCZNIE NA TYM SAMYM POZIOMIE DLATEGO SUGEROWAŁY NOWY TERMOMETR. A OKAZUJE SIĘ ŻE TAK SIĘ ZDARZA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByc moze to wszystko dzieje ze przez burze hormonów po wczesnym poronieniu. Jeszcze 2 tygodnie temu w obrazie usg moj organizm stal na pierwszych dniach cyklu, dopiero teraz ruszyl. Mam nadzieje dostac juz miesiaczke:) Yylko tyle, a dopiero pozniej sie wyregulowac i planować
A dziewczyny dlugo juz walczycie o dzieciaczka? -
nick nieaktualnyWazne ze masz jedna ukochana i upragnioną córke.
Na pewno z poczuciem tego ze jest juz ktos dla kgoo zyjesz latiwej bedzie ci zajsc w druga ciaze.
Mysle ze 90% z tych ktore nie maja dziecka,a staraja się dluzej niz kilka miesiecy, oddalyby wiele, jesli nie wszystko, by miec choc jedno dziecko.
Wiec Mila nie stresuj się, tym bardziej ze jestescie jak widac plodni!
MalutkaEve, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Anko masz rację w 100 %
Bo jeżeli się nie uda to trudno, faktycznie mam już mój największy skarb
Dlatego to nie jest tak że aż tak się stresuję, tylko wiesz, jak już człowiek coś zaplanuje to potem się wścieka że się nie daMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko sie da, po prostu czasami potrzeba wiecej czasu.
Masz fajna córe, która widzimy wszyscy na zdjęciu, a to juz mega sukces!
Ja po prostu nie watpie ze gdy odpuscisz stresik to zajdziesz duzo szybciej:)
Kiedys slyszalam dobry cytat 'jesli chcesz rozsmieszyc Boga, opowiedz mu o swoich planach' i taka jest prawda:)
Nie ma co zakladac i planowac, trzeba sie starac i zwyczajnie wierzyc ze sie uda.
Och, gdyby ktos mi dal gwarancje ze przy moich zawirowaniach hormonalnych bede miec dziecko, nawet nie za rok, czy dwa, a dalej...to i tak bylabym spokojna. Po prostu bylabym szczesliwszą osobą.MILA, MalutkaEve, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko wrote:Ale dziewczyny, macie problem z zauwazeniem owulacji? Czy ogolnie z owulacja?
Ja zazdroszcze wszystkim pieknych, stalych i podobnych do siebie cykli. Duzo bym dala za cykl 28 czy 30 dni:)
ja nie wiem kiedy ma ovu idę na żywioł a nóż utrafimyAnko, Bikini31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha to się usmialam ponoć kobieta taka nie do konca ogarnięta, zaspana z rana, to całkiem przyjemny widok:-) ja postanowilam ze do grudnia luźno, a po nowym roku będę się spinac. Jeśli w najblizszych 3,4 miesiącach nie zaskocze to będziemy zmuszeni odstawic seks na jakies 2 miesiące. Każde z nas ma zabieg do przeżycia....co wcale mi się nie uśmiecha:-/
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny