Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Test owulacyjny pozytywny
Odpowiedz

Test owulacyjny pozytywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andżela 2345 Nowa

Wysłany: 15 kwietnia 2022, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , aktualnie jestem w 42 dniu cyklu. W 38 dniu cyklu zrobiłam sobie z ciekawości test owulacyjny ponieważ, bolał mnie prawy jajnik i oczywiście wyszedł mi pozytywny o 12 rano zrobiłam 2 był pozytywny ale 2 kreska już nie była tak mocna jak przy pierwszym teście. Szczerze dziwi mnie to , ze aż tak późno miałam owulacje czy to możliwe? Z mężem mieliśmy stosunek bez zabezpieczenia w 33 i 34 dniu cyklu. Czy zajście w ciąże jest możliwe jeżeli faktycznie w 38 dniu cyklu była owulacja??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 15:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ