X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację test owulacyjny pozytywny 4 dzień, FOTO
Odpowiedz

test owulacyjny pozytywny 4 dzień, FOTO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg instrukcji mojego testu owu kreska może być ciemniejsza od testowej albo taka sama.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaszczurka wrote:
    Wlasnie mialam to napisać tez mi sie tak wydaje ze to nie pozytyw.
    Pozytywny tes to chyba jek dwie owe w przypadku tego testu kreski bede dwie ciemne take same a tu widac, ze jest mniedzy nimi inny odcien wiedz ja mysle ze to nigatywny wynik:)

Pozdrawiam

Wynik dodatni
    Pojawiają się dwa wyraźne prążki : w strefie testowej T i kontrolnej C. Intensywnośc barwy prązka T jest taka sama lub silniejsza niż natężenie barwy prążka C. Taki wynik wskazuje ze prawdopodobnie owulacja pojawi się w ciągu 24-36 godzin.

u vosi prążek T jest ewidentnie ciemniejszy więc test jest POZYTYWNY

Chanela, aga.just lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ