X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację test owulacyjny pozytywny 4 dzień, FOTO
Odpowiedz

test owulacyjny pozytywny 4 dzień, FOTO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg instrukcji mojego testu owu kreska może być ciemniejsza od testowej albo taka sama.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaszczurka wrote:
    Wlasnie mialam to napisać tez mi sie tak wydaje ze to nie pozytyw.
    Pozytywny tes to chyba jek dwie owe w przypadku tego testu kreski bede dwie ciemne take same a tu widac, ze jest mniedzy nimi inny odcien wiedz ja mysle ze to nigatywny wynik:)

Pozdrawiam

Wynik dodatni
    Pojawiają się dwa wyraźne prążki : w strefie testowej T i kontrolnej C. Intensywnośc barwy prązka T jest taka sama lub silniejsza niż natężenie barwy prążka C. Taki wynik wskazuje ze prawdopodobnie owulacja pojawi się w ciągu 24-36 godzin.

u vosi prążek T jest ewidentnie ciemniejszy więc test jest POZYTYWNY

Chanela, aga.just lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ