test owulacyjny pozytywny czy nie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze nie jest tak mocny jak ma byc na moje oko;) pewnie jutro będzie mocniejszy. W ostatnim cyklu tak miałam, nawet się z mężem kłóciłam czy te dwie kreski to dwie czy jeszcze jedna;)
a serduszkowac jak najbardziej. przecież masz już dni płodne;) więc nogi do góry i do dzieła;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w dniu pozytywnego testu nie ale wczoraj rano i dzisiaj również zaatakuje męża bo w moim przypadku moze to jest wzrost temperatury przed owu? ciężko mi to stwierdzić bo jestem po odstawieniu tabletek anty i nie obserwuję u siebie śluzu płodnego. Pojawił się tylko raz wieczorem, a na nastepny dzień rano już nicJolka1928
-
zmiana planów, dzisiaj nie trzeba wczoraj nie dosięgałam szyjki co była tak wysoko! a dzisiaj jest niżej i twardsza w dotyku. Wyczułam także że jest zamknięta. Dopiero od niedawna obserwuje szyjkę i nigdy nie wiedziałam kiedy otwarta kiedy zamknięta aż do dzisiaj! bo miałam porównanie z wczoraj kiedy to opuszek "wchodził" w zagłębienie czyli chyba już po dniach płodnych teraz czekamJolka1928
-
jolka wrote:a test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 15 dc wieczorem wiec moze faktycznie owulka była po tych 3 dniach od śluzu czyli 16 dc? sama nie wiem. To takie skomplikowane!
Zostawiłam Ci wiadomość pod wykresem. Takie dopowiedzenie do tych postów -
myślisz że jeszcze 2,3 dni płodne? to może jednak dzisiaj tak zadawałam pytania już o cykl... https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/prosze-o-interpretacje-cyklu,2252.html przepraszam że aż tak męczę ale to mój pierwszy miesiąc mierzenia temp i na of dlatego mam sto tysięcy pytańJolka1928