X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Tester owulacyjny AFRODYTA na ślinę - czy któraś z Was go używała?
Odpowiedz

Tester owulacyjny AFRODYTA na ślinę - czy któraś z Was go używała?

Oceń ten wątek:
  • Bellakawa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprotki wychodzą, wazne jest ustawienie ostrości. Dla przykladu:

9 dc obecnego:
    ejar7m.jpg

Dla porownania, poprzedni cykl, 10 dc, estradiol potwierdzony badaniami powyzej 250:
    r2jfas.jpg

Na marginesie - ten drugi, taki "piękny" był bezowulacyjny, zapewne z powodu braku piku LH.
    Afrodyta pokazuje tylko podwyższony poziom estogenów. Czy dojdzie do owulacji - ne wiadomo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:41

f2w3dqk3ufds5p3l.png
  • Maryśka :) Debiutantka

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ślinę? To dziwne heh

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie dziewxzyny ja tez go zamowilam i narazie obserwuje ale widze doslownie caly czas z 1 lub 2 takie czarne wloski. Czy to jest wynik testu czy raczej moze jakies zadrapanie?

10.09.2019 Marcel
  • Bellakawa Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    No wlasnie dziewxzyny ja tez go zamowilam i narazie obserwuje ale widze doslownie caly czas z 1 lub 2 takie czarne wloski. Czy to jest wynik testu czy raczej moze jakies zadrapanie?
    A który to dzień cyklu?

f2w3dqk3ufds5p3l.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22dc. Test owu pozytywne byly chyba od 7 dni wiec nie bralam ich pod uwage. Afrodyta caly czas uparcie pokszuje dni nieplodne a tu nagle dzisiaj wzrost temp. Sama juz nie wiem.

10.09.2019 Marcel
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6zrobilam test ze sliny ( nie czekalam az wyschnie) i zrobilam test bez zadnej probki. Widac to samo. Male rzeski tu i tu... no zesz kur.... do dupy z takim czyms. Totalnie sie pogubilam, wychodzi na to ze chyba jest porysowany albo juz nie wiem co.

10.09.2019 Marcel
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ