X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • truskawki981 Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ariete wrote:
    Hej, u mnie w cyklu z ciążą biochemiczną miałam owulacje w 23 dc a cykl po niej była w 24 dc więc normalnie (u mnie zawsze tak późno, długie cykle)

To daje nadzieję że jeszcze będę miała 😀

Dziękuję Wam Dziewczyny za odpowiedzi!

Ann ładna kreseczka!

Ann35 lubi tę wiadomość

12.2024 - cb (2cs)
  • Pelasia30 Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann35 wrote:
    Działamy ile da radę w tym czasie przygotowań do świąt 😆.

Szybkiego powrotu do zdrowia wam obojgu ❤️

Haha pomiędzy przygotowaniami trzeba zrobić przerwę 😅
    Dziękuję! 🥰

‹‹ 278 279 280 281 282
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ