X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • onalola Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ariete wrote:
    Miałaś przerwę miesięczna od biochema a jednak najwięcej jest przypadków że zaskakuje w następnym cyklu po biochemie choć to nie reguła bo u mnie nie zadziałało 🙂
    Nie będę Ci pisać że się uda w następnym cyklu bo może się nie udać ale obstawiona lekiem na drugą faze masz dużą większą szansę na powodzenie bo jednak dobry progesteron dla zarodka to jak tlen dla nas 🙂
    Do tego dodaj te suple o których pisaliśmy na pierwszą faze, zawsze wesprzesz te komórki żeby były lepszej jakosci to i potem owu będzie lepsza.

I głowa do góry bo na pewno w końcu się uda! 🥰
    A do marca daleko, jeszcze może się dużo zmienić a równie dobrze Ty możesz być już w ciąży.

Kurde , a jak dziś mam 1 DC a nie kupiłam ani nac ani ferti co chyba lipa, nie wiem czy w poniedziałek jak dojdą będzie ok?

Mnie to by się przydało mózg wyciąć i wsadzić jakiś nowy 🤣🤣 ja lubię się tak biczować i użalać nad sobą. Choć wiem że nie powinnam 😪
    Nie wiem czy nie bardziej teraz przeżywam że będę musiała zaraz zażyć Ibuprom i nici z drinka wieczorem 🤣
    Brzmię jak alkus

2 cs 11/24 cb 💔

01.2025 3cs 🙌

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
  • ariete Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Kurde , a jak dziś mam 1 DC a nie kupiłam ani nac ani ferti co chyba lipa, nie wiem czy w poniedziałek jak dojdą będzie ok?

Mnie to by się przydało mózg wyciąć i wsadzić jakiś nowy 🤣🤣 ja lubię się tak biczować i użalać nad sobą. Choć wiem że nie powinnam 😪
    Nie wiem czy nie bardziej teraz przeżywam że będę musiała zaraz zażyć Ibuprom i nici z drinka wieczorem 🤣
    Brzmię jak alkus

No żeby to miało sens to by pasowało fertistim od dzisiaj a w niedziele pierwsza dawka nac 😊

No dziś nie ale później może wjechać czerwone winko na poprawę endometrium 😅

💔 03.2024 ciąża biochemiczna

24.08.2024 - ⏸️
    02.09.2024 Beta HCG 1080,16 mlU
    04.09.2024 Beta HCG 2306,87 mlU
    06.09.2024 Beta HCG 4973,78 mlU

10.09.2024 🥰 5+2 - 2,3 mm szczęścia z bijącym ❤️
    24.09.2024 🥰 7+2 - 1,39 cm Kropka 😍 serduszko 160 ❤️
    08.10.2024 🥰 9+2 - 3,03 cm małego człowieka ❤️
    22.10.2024 🥰 12+0 - 5,44 cm Misia 🐾
    31.10.2024 🥰 13+2 - I badanie prenatalne, niskie ryzyka 🥰 nasz bobas mierzy 7,1 cm 🥹 90% dziewczynka 🎀
    19.11.2024 🥰 16+0 - 16,5 cm + 166g ❤️ chyba dziewczynka ale pewności nie ma 🫣
    17.12.2024 🥰 20+0 II badanie prenatalne, wszystko ok 🎀 Dziewczynka, 380g 🎀
    14.01.2025 🥰 24+0 🎀 680g 🎀

preg.png
  • onalola Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ariete wrote:
    No żeby to miało sens to by pasowało fertistim od dzisiaj a w niedziele pierwsza dawka nac 😊

No dziś nie ale później może wjechać czerwone winko na poprawę endometrium 😅

Endo mam chyba spoko, bo jak 2x byłam przed owulka to było 8mm a owulka dopiero była za 3 4 dni , to jeszcze urosło, więc tu chyba spoko pod tym kątem
    Najwyżej ten cykl na samym dupku a pezysLy jak się nie uda to włączę to , bo tak jakoś czekałam a nóż widelec się uda

2 cs 11/24 cb 💔

01.2025 3cs 🙌

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
‹‹ 333 334 335 336 337
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ