X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne prosze o pomoc
Odpowiedz

Testy owulacyjne prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, pierwszy raz stosuję testy owulacyjne z Rossmanna. Zaczęłam stosować 7 dnia cyklu, dlaczego wychodzą mi cały czas dwie kreski ? Zrobiłam dzisiaj o godzinie 15 czyli 9 dnia cyklu i kreska już jest o wiele słabsza...

• Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodaje zdjęcie testów. https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Mf6ndiMfhEY4~e0aXR2Vw0Fu_Z4fiX

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 15:23

• Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Mf6ndiMfhEY4~e0aXR2Vw0Fu_Z4fiX

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu jak cos to po 15.09,gin mi tlumaczyla,ze pierwszy test po najciemniejszym to początek owu☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 21:38

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ