X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne prosze o pomoc
Odpowiedz

Testy owulacyjne prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, pierwszy raz stosuję testy owulacyjne z Rossmanna. Zaczęłam stosować 7 dnia cyklu, dlaczego wychodzą mi cały czas dwie kreski ? Zrobiłam dzisiaj o godzinie 15 czyli 9 dnia cyklu i kreska już jest o wiele słabsza...

• Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodaje zdjęcie testów. https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Mf6ndiMfhEY4~e0aXR2Vw0Fu_Z4fiX

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 15:23

• Paulaaaa Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Mf6ndiMfhEY4~e0aXR2Vw0Fu_Z4fiX

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu jak cos to po 15.09,gin mi tlumaczyla,ze pierwszy test po najciemniejszym to początek owu☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 21:38

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ