Wielkość pęcherzyka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Nati jest szansa jak spróbujesz może coś z estrogenami, bo tak sam z siebie to nie wiem czy da radę. Na pewno potrzebuje ok 6-7 dni, żeby urosnąć do tych 20 paru mm. Poczytaj o dong quai on pomaga pojawić się owulce.
-
polkosia wrote:Ja właśnie w tym cyklu mam 10 mm w 12 dc i monitoring. Cykle 31 dni. Zobaczymy.
A czy pęcherzyk jest tylko jeden zawsze? Czy są na raz w dwóch jajnikach? -
polkosia wrote:Czyli marne szanse na owulację, jeśli 10 mm w 12 dc?
-
nick nieaktualnyNo kochane, muszę się pochwalić że mam pęcherzyka 20.2mm jutro , najpóźniej pojutrze owulka. we wtorek 11dc pęcherzyk miał 12mm , szybko rośnie. Powiedzcie mi jakie macie sposoby na zwiększenie szans na zapłodnienie, czy którejś z Was pomogły nogi w górze, poduszka pod biodrami, zaciskanie mięśni kegla itp itd ?
-
Ja miałam 13 dc tylko 10 mm, a po 4 dobach już 19 Więc super, jestem pełna nadziei A my podczas dni płodnych chcemy zawsze mieć wspólnie orgazm, żeby plemniki miały łatwiej Kiedy w tym samym czasie ja mam skurcze i z wielką prędkością płyną plemniki, to kto wieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jest owulacja Ale emocje! Boli mnie lewy jajnik, na którym mam pęcherzyk i test LH wyszedł mocno pozytywny Dżizas, byle się udało... Seks był wczoraj, dokładnie 24h przed owu, a mąż akurat wyjechał, więc już wszystko w rękach losu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:07
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn