Wodnisty śluz a owulacja...
-
nick nieaktualnyNigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. A więc okres dostałam 19 ( powinien być 24) i od 1 marca powinnam mieć dni plodne tak przewiduje mój kalendarzyk. Ale w dni płodne mam wodnisty śluz czemu nie mam rozciagliwego i czy mając ten wodnisty może być owulacja? W styczniowym cyklu z 6 dni miałam wodnisty ( w dniu przewidywanej owulacji wodnisty z lekką domieszka galarety dziwnej) nie kochałam się niestety wtedy z partnerem bo był w delegacji ale gdy nie miałam dni płodnych tak jak wyznaczył to mój kalendarzyk była to Niedziela pojawił się śluz książkowy idealny jak mogę go tak nazwać i nie ufam juz kalenarzykowi miałam Nadzieję że to dzień owulacji lecz nie czułam bólu owulacyjnego.19 przyszła @... Pomóżcie mi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:43
-
Czyli wkładać paluchy i sprawdzać tam? Ja dopiero się uczę obserwacji śluzu, nigdy w życiu nie zaobserwowałam u siebie rozciagliwego przrzroczystego śluzu jak w książce.trochę mnie to martwi.. Jeśli juz to woda lub lepki lub kremowy lekko rozciągnięty.
1000 lubi tę wiadomość
21 tydzień ciąży -
ja miałam wczoraj USG, co prawda był jeszcze pęcherzyk 21 mm, ale nie sądzę, że usg źle wpływa
tak samo jak w ciąży też przecież nie szkodzi na dzidzię
ja nie lubię tej szyjki sprawdzać, nigdy nie wiem jaka ona jest, ale dzięki temu widzę mniej więcej jaki mam śluz chociaż i to czasem ciężko określićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:40
-