Wyrzut LH/owulacja/ clearblue
-
Dziewczyny 18.10 z rana robiłam test owulacyjny był negatywny ale strasznie bolały mnie jajniki, o 12 zrobiłam jeszcze raz i wyszedł pozytywny, umiechnieta buzka, dzisiaj 19.10 już jest negatywny. Możliwe ze to był jakiś błąd ? Czy którejś z was zdarzyło się ze test owulacyjny pokazywał tylko raz uśmiechnięta buźkę i później nie ? ( test różowy)
Gosiar1988 lubi tę wiadomość
-
Zasadniczo test owulacyjny powinien wyjść pozytywny 1 raz, kiedy mamy najwyższe stężenie hormonu LH tuż przed owulacją. Później owulaki są negatywne-bladziochy. Oczywiście zdarza się, że wydzie test pozytywny kilka dni z rzędu, ale to wynika tylko z tego że pik hormonu jest dłuższy niż 1 dzień.
-
Madzia91 wrote:Dziewczyny 18.10 z rana robiłam test owulacyjny był negatywny ale strasznie bolały mnie jajniki, o 12 zrobiłam jeszcze raz i wyszedł pozytywny, umiechnieta buzka, dzisiaj 19.10 już jest negatywny. Możliwe ze to był jakiś błąd ? Czy którejś z was zdarzyło się ze test owulacyjny pokazywał tylko raz uśmiechnięta buźkę i później nie ? ( test różowy)
Pozdrawiam
Wszystko jest ok -