Zioła Ojca Sroki na owulację...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja zaczęłam od tego cyklu pić zioła o.Sroki z tego co wyczytałam na różnych forach to wielu kobietom on pomaga, więc zdecydowałam że i ja spróbuję powiedzcie mi tylko czy nie zaszkodzi jak podczas picia tych ziół będę przyjmowała luteinę od 16-25 dc.( lekarza zalecił)? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
-
nick nieaktualny
-
Piłam zioła 2 cykl i się udało. Oprócz ziółek brałam Folik, Wiesiołka, Mg+B6 i Wit C. Kilka razy zastosowaliśmy żel Conceive ale wątpię, że to on pomógł, moim zdaniem ziółka zrobiły tu największą robotę Przede wszystkim pobudziły pracę jajników, których nigdy nie czułam w żadnym cyklu, a ze Sroką pikały i w owulację i przed @ także coś się działo. Teraz bolą mnie dość mocno ale to normalne na początku. Powodzenia dziewczyny!
-
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was łączyła zioła np. z Dong Quai? Piłam zioła w poprzednim cyklu i owulacja była w 17dc, a w tym cyklu w 22dc. Mam Pcos, więc u mnie często cykle nieregularne i jak jest owulka to super. Chciałabym spróbować jak działa Dong, ale nie wiem czy można go łączyć z ziółkami.
kita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
Po przeczytaniu Waszych wpisów spróbuję ziół ojca Sroki. Znalazłam taki sklep w internecie:
http://zioladar.com.pl/ziola-ojca-grzegorza-sroki
Poradzcie proszę, które zioła powinna kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:36
-
nick nieaktualnyRozumiem. Dzięki za informację. Miałam nadzieję, że są gotowe mieszanki, ale czeka mnie trochę pracy
Powiedz proszę czy kupiłaś całe opakowania, odmierzałaś i połączyłaś wszystkie razem np. w słoju?
czy te wartości do g czy dag?
Czy zioła przyniosły efekt? Co zaobserwowałaś?
pozdrawiam
-
nick nieaktualnyancymonek wrote:Piłam zioła 2 cykl i się udało. Oprócz ziółek brałam Folik, Wiesiołka, Mg+B6 i Wit C. Kilka razy zastosowaliśmy żel Conceive ale wątpię, że to on pomógł, moim zdaniem ziółka zrobiły tu największą robotę Przede wszystkim pobudziły pracę jajników, których nigdy nie czułam w żadnym cyklu, a ze Sroką pikały i w owulację i przed @ także coś się działo. Teraz bolą mnie dość mocno ale to normalne na początku. Powodzenia dziewczyny!
Ancymonku, czy możesz napisać ile razy dziennie piłaś? -
Cinderella wrote:Rozumiem. Dzięki za informację. Miałam nadzieję, że są gotowe mieszanki, ale czeka mnie trochę pracy
Powiedz proszę czy kupiłaś całe opakowania, odmierzałaś i połączyłaś wszystkie razem np. w słoju?
czy te wartości do g czy dag?
Czy zioła przyniosły efekt? Co zaobserwowałaś?
pozdrawiam
Kochana to są wartości w gramach. Dość sporo mi tego wyszło. Mi w zielarni pani powiedziała, że najlepiej w papierowych torebkach to trzymać. Ja wymieszałam w wielkiej misce i potem do tych torebek sobie poprzekładałam. Na allegro są gotowe mieszanki, ale ja jakoś nie mogłam się przekonać do nich, bo nie wiadomo co tam tak naprawdę się znajduje. Ja piłam te ziółka w sierpniu pierwszy raz i wtedy też udało mi się zajść w ciążę. Niestety dotrwałam tylko do 5 miesiąca, ponieważ miałam problemy z szyjką i doszło do porodu przedwczesnego i Synuś niestety zmarł Ale to już odrębna historia. Teraz piję je od 2 cykli i jak na razie w obu cyklach miałam potwierdzone owulacje. Zioła te się pije 1 raz dziennie przed snem nocnym. Najpierw musisz je parzyć przez 30min. -
nick nieaktualny
-
Cinderella wrote:Fajnie, dzięki. Będę próbować. Rozumiem, że pijesz je codziennie, niezależnie od miesiączki?
Akurat w tym cyklu ich nie piję, ale ogólnie tak, od pierwszego dnia @ do tak ok. 14dc wieczorem tuż przed snem. One tak trochę zamulają i dość dobrze się po nich zasypia, to chyba przez tą melisę w składzie Daj znać jak się u Ciebie sprawdzą ziółka. -
Cinderella przepraszam, że tak późno ale długo tu nie zaglądałam. Pije się je raz dziennie na wieczór, łyżeczkę ziólek zalewa się szklanką wrzatku, parzy pół godziny i wypija przed snem
Jak by któraś z was byla zainteresowana to zapraszam na priv, mam do oddania za darmo dwie spore porcje ziółek. Kupowałam je sama i mieszałam i wyszla mi przeogromna micha, a zdązyłam wypić tylko niecałe pół szklanego 200g pojemnika od kawy Nescafe i wtedy się udało W pakiecie dorzuce jeszcze testy owu -
ancymonek wrote:Cinderella przepraszam, że tak późno ale długo tu nie zaglądałam. Pije się je raz dziennie na wieczór, łyżeczkę ziólek zalewa się szklanką wrzatku, parzy pół godziny i wypija przed snem
Jak by któraś z was byla zainteresowana to zapraszam na priv, mam do oddania za darmo dwie spore porcje ziółek. Kupowałam je sama i mieszałam i wyszla mi przeogromna micha, a zdązyłam wypić tylko niecałe pół szklanego 200g pojemnika od kawy Nescafe i wtedy się udało W pakiecie dorzuce jeszcze testy owu
Kochana ja nie pogardzę testami owulacyjnymi, bo używam ich w każdym cyklu. Wysłałam Ci zaproszenie na priv to napisz co i jak z wysyłkąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:01
-
nick nieaktualny