X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zły cykl :(
Odpowiedz

Zły cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam problem gdyż postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia;) Właściwie od polowy stycznia.
    Tylko właśnie dzięki tym staraniom uświadomiłam sobie że od dwóch miesięcy mam bardzo długie cykle i za bardzo nie wiem czy jest to powód do niepokoju.
    Moja ostatnia miesiączka była 26 grudnia z tym, że przed nią miałam 16 listopada.
    a w styczniu no cóż do dziś jeszcze nie dostałam. I wychodzi na to że mój ostatni cykl trwał 40 dni, a w tym miesiącu już mija 35 dzień.
    Zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły negatywne. Możecie mi podpowiedzieć o co może chodzić. I czy sa powody do nie pokoju?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:44

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać że od paru lat nie biorę żadnych tabletek anty.
    Martwi mnie to gdyż chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę:) Już umówiłam sie do ginekologa.
    Myślicie ze wydłużony cykl utrudnia zapłodnieniu?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ