X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zły cykl :(
Odpowiedz

Zły cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam problem gdyż postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia;) Właściwie od polowy stycznia.
    Tylko właśnie dzięki tym staraniom uświadomiłam sobie że od dwóch miesięcy mam bardzo długie cykle i za bardzo nie wiem czy jest to powód do niepokoju.
    Moja ostatnia miesiączka była 26 grudnia z tym, że przed nią miałam 16 listopada.
    a w styczniu no cóż do dziś jeszcze nie dostałam. I wychodzi na to że mój ostatni cykl trwał 40 dni, a w tym miesiącu już mija 35 dzień.
    Zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły negatywne. Możecie mi podpowiedzieć o co może chodzić. I czy sa powody do nie pokoju?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:44

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać że od paru lat nie biorę żadnych tabletek anty.
    Martwi mnie to gdyż chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę:) Już umówiłam sie do ginekologa.
    Myślicie ze wydłużony cykl utrudnia zapłodnieniu?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ