X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zły cykl :(
Odpowiedz

Zły cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam problem gdyż postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia;) Właściwie od polowy stycznia.
    Tylko właśnie dzięki tym staraniom uświadomiłam sobie że od dwóch miesięcy mam bardzo długie cykle i za bardzo nie wiem czy jest to powód do niepokoju.
    Moja ostatnia miesiączka była 26 grudnia z tym, że przed nią miałam 16 listopada.
    a w styczniu no cóż do dziś jeszcze nie dostałam. I wychodzi na to że mój ostatni cykl trwał 40 dni, a w tym miesiącu już mija 35 dzień.
    Zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły negatywne. Możecie mi podpowiedzieć o co może chodzić. I czy sa powody do nie pokoju?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:44

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać że od paru lat nie biorę żadnych tabletek anty.
    Martwi mnie to gdyż chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę:) Już umówiłam sie do ginekologa.
    Myślicie ze wydłużony cykl utrudnia zapłodnieniu?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ