X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zły cykl :(
Odpowiedz

Zły cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam problem gdyż postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia;) Właściwie od polowy stycznia.
    Tylko właśnie dzięki tym staraniom uświadomiłam sobie że od dwóch miesięcy mam bardzo długie cykle i za bardzo nie wiem czy jest to powód do niepokoju.
    Moja ostatnia miesiączka była 26 grudnia z tym, że przed nią miałam 16 listopada.
    a w styczniu no cóż do dziś jeszcze nie dostałam. I wychodzi na to że mój ostatni cykl trwał 40 dni, a w tym miesiącu już mija 35 dzień.
    Zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły negatywne. Możecie mi podpowiedzieć o co może chodzić. I czy sa powody do nie pokoju?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:44

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać że od paru lat nie biorę żadnych tabletek anty.
    Martwi mnie to gdyż chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę:) Już umówiłam sie do ginekologa.
    Myślicie ze wydłużony cykl utrudnia zapłodnieniu?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ