Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 7dpo kto też? :)
Odpowiedz

7dpo kto też? :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tez 7 dni po owulacji i czeka na testowanie? 🍀🍀

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 5 dpo i mam dziwny bol pleców i podbrzusza. Nie chce sobie nic skręcać... czekam :)

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekamyNaDrugie wrote:
    Kto tez 7 dni po owulacji i czeka na testowanie? 🍀🍀
    Ja jestem 8/9 dni . W sobote wieczorem dosc sporo sluzu na papierze przy podcieraniu i troszke krwi. I co jakis czas delikatne skurcze . Testy ciaxowe negatywne. Nawet te super czule .

• Izi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teoretycznie 7dpo. Czekam na testowanie.. :)
    Niby kłucie w podbrzuszu i zmęczenie jest ale ostatnio mi się coś pozmieniało i przed okresem miałam bóle i kłucia takie jakich nigdy wcześniej.
    Staram się nie nastawiać :D

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Ja teoretycznie 7dpo. Czekam na testowanie.. :)
    Niby kłucie w podbrzuszu i zmęczenie jest ale ostatnio mi się coś pozmieniało i przed okresem miałam bóle i kłucia takie jakich nigdy wcześniej.
    Staram się nie nastawiać :D
    Pisalam miesiac temu i dostalam @

• Betty93 Nowa

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 6 dpo i mam bóle podbrzusza . Zastanawiam się kiedy robić betę hcg z krwi.

• Izi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Pisalam miesiac temu i dostalam @

Tak to jest jak się nawet nie popatrzy na datę 😂

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ