X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

AMH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam do Was pytanie odnoście AMH. Mój wynik to 4,880 ng/ml,
    wiek 30,
    przedzial 30-34 lat 0.711 - 7.59 ng/ml.
    a więc mój wynik mieści się w normie, ale google podpowiada, że wynik powyżej 3.5 może wskazywać na PCOS.
    Czy któraś z Was spotkała się z taką wartością? Co to może oznaczać?
    Wizytę u gin mam dopiero w środę.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 5 marca 2022, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?

• Niaha Autorytet

Wysłany: 6 marca 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?
    Dziękuję za odpowiedź :)
    Jestem w trakcie sprawdzania czy z owulacja wszystko jest ok. Cykle mam zawsze regularne.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 6 marca 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po skoku temperatury u Ciebie można by było wnioskować, ze była owulacja :) mam nadzieję, że wizyta u ginekologa rozwieje Twoje wątpliwości i wszystko przebiegnie pomyślnie :)

Niaha lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ