Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

AMH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam do Was pytanie odnoście AMH. Mój wynik to 4,880 ng/ml,
    wiek 30,
    przedzial 30-34 lat 0.711 - 7.59 ng/ml.
    a więc mój wynik mieści się w normie, ale google podpowiada, że wynik powyżej 3.5 może wskazywać na PCOS.
    Czy któraś z Was spotkała się z taką wartością? Co to może oznaczać?
    Wizytę u gin mam dopiero w środę.

👩 34 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 1 lat ❤️ 🐶 12 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 5 marca 2022, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?

• Niaha Autorytet

Wysłany: 6 marca 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?
    Dziękuję za odpowiedź :)
    Jestem w trakcie sprawdzania czy z owulacja wszystko jest ok. Cykle mam zawsze regularne.

👩 34 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 1 lat ❤️ 🐶 12 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 6 marca 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po skoku temperatury u Ciebie można by było wnioskować, ze była owulacja :) mam nadzieję, że wizyta u ginekologa rozwieje Twoje wątpliwości i wszystko przebiegnie pomyślnie :)

Niaha lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ