Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

AMH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam do Was pytanie odnoście AMH. Mój wynik to 4,880 ng/ml,
    wiek 30,
    przedzial 30-34 lat 0.711 - 7.59 ng/ml.
    a więc mój wynik mieści się w normie, ale google podpowiada, że wynik powyżej 3.5 może wskazywać na PCOS.
    Czy któraś z Was spotkała się z taką wartością? Co to może oznaczać?
    Wizytę u gin mam dopiero w środę.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 5 marca 2022, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?

• Niaha Autorytet

Wysłany: 6 marca 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    Ja bym się nie martwiła na zapas :) jest sporo dziewczyn, które ma amh powyżej 4, a nie zdiagnozowano u nich pcos ;) im wyższy poziom amh tym więcej pęcherzyków - skupiłabym się na pozytywach tej sytuacji :) jestem w Twoim wieku i w zeszłym roku miałam tylko 2.78 ;)
    Miewasz problemy z owulacją/długimi cyklami?
    Dziękuję za odpowiedź :)
    Jestem w trakcie sprawdzania czy z owulacja wszystko jest ok. Cykle mam zawsze regularne.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 6 marca 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po skoku temperatury u Ciebie można by było wnioskować, ze była owulacja :) mam nadzieję, że wizyta u ginekologa rozwieje Twoje wątpliwości i wszystko przebiegnie pomyślnie :)

Niaha lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ