And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiore wrote:Ale dziś spamuje...no i hipoteza mojego lekarza chyba się powtwierdziła- endometrioza upośledza znacząco moje komórki. Dzwoniła embriolog- z 23 pobranych 13 komórek było dojrzałych. 6 przepisowo wzięli do zapłodnienia i dadzą jutro znać co z tego wyszło, a 7 zamrozili... hahah Judit takie domowe usg to marzenie faktycznie 😂❤️
Oby pięknie zaplodnilo te 6✊🍀Fiore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki.
Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
Progesteron 34,60 ng/ml
Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okresfrezyjciada, ElfiaKsiężniczka, Salome, Fiore, Suszarka, Misiaa, MonikA_89!, kittinka, Gosiek1993, Mlodamezatka, MamaStasia :), szona, Daniela, moni05, Pati96, Rucola, Madziandzia, agge, 5ylwian, Iseko, aeiouy, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola cudnie, gratulacje 😃
Lola* lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Lola* wrote:Mam wyniki.
Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
Progesteron 34,60 ng/ml
Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okresLola* lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Fiore, 13 dojrzałych komórek to baaaaardzo dobry wynik! Trzymam kciuki za seksik na szkle ✊😘 Będą hodować do 3 czy 5 doby?
Fiore lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
Progesteron 34,60 ng/ml
Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres
Fiore pięknie !!
Frez jak się czujesz ?
Czytam was na bieżąco ale ostatnio nie ogarniam za dużo rzeczy więc nie pamiętam za dużo co czytałam ..Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyMamaStasia :) wrote:Frez jak się czujesz ?
-
frezyjciada wrote:Tragicznie, ale nie wypada tutaj smęcić😉 dlatego tak mało się odzywam... Szczytem moich możliwości jest przeżyć do kolejnego dnia, więc no😂 teraz odliczam dni do wizyty- czyli do środy. Zrobiłam badania,pani w lab powiedziała, że będą do odbioru w recepcji przed wizytą. A dziś okazało się, że oni wysyłają wyniki do Alan, a ja mam konto tam, bo prywatnie zawsze tam robiłam. Więc przyszły mi SMS, że już są wyniki, tylko dupa cycki, bo przecież nie mam kodu😔 następnym razem muszę babeczce powiedzieć, żeby mi kod podała, to sobie sama drukować będę i reagować za wczasu
Bo w diagnostyce też mam konto, kartę stałego klienta, która zaglądałam w marcu zeszłego roku. I do mojego konta miałam przypisane już wyniki badań z 2018 roku, które robiłam prywatnie. -
Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
Progesteron 34,60 ng/ml
Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres
Ale super! Żaden okres! Z takim progiem 😍 GRATULACJE! Demet, byłam tak blisko wpisania pierwszego kurczaczka na listę 😂
Lola*, MonikA_89!, Izape_91, kittinka, Iseko, aeiouy, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Tragicznie, ale nie wypada tutaj smęcić😉 dlatego tak mało się odzywam... Szczytem moich możliwości jest przeżyć do kolejnego dnia, więc no😂 teraz odliczam dni do wizyty- czyli do środy. Zrobiłam badania,pani w lab powiedziała, że będą do odbioru w recepcji przed wizytą. A dziś okazało się, że oni wysyłają wyniki do Alan, a ja mam konto tam, bo prywatnie zawsze tam robiłam. Więc przyszły mi SMS, że już są wyniki, tylko dupa cycki, bo przecież nie mam kodu😔 następnym razem muszę babeczce powiedzieć, żeby mi kod podała, to sobie sama drukować będę i reagować za wczasu
No weeee, pisz! Brak Cię tu
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:to jak masz konto to nie masz tam wszystkim wyników przypisanych po nr pesel?
Bo w diagnostyce też mam konto, kartę stałego klienta, która zaglądałam w marcu zeszłego roku. I do mojego konta miałam przypisane już wyniki badań z 2018 roku, które robiłam prywatnie. -
Frez no oczywiście pisz nam tu jak się czujesz, rządamy dostępu do informacji 😉 Biedna jesteś, że tak się słabo czujesz, przy poprzednich ciążach tez tak się męczyłaś? Monika- plan jest trzymać do piątej doby, ale jak to będzie szło- czas pokaże...Przez te kilka dni dostanę chyba pierwszego siwego włosa. Ale czekamy teraz na twój środowy transfer 🍀 edit: dotyczyłam, że wtorkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 17:59
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
frezyjciada wrote:No właśnie mam konto, wszystkie stare wyniki są a jak chcę pobrać nowy wynik to mi każą podać kod🤦 bez sensu jak dla mnie, bo do konta dostęp mam tylko ja, podaje swój PESEL etc.... 🤷
-
Robię zakupy w aptece - l-karnitynę w jakiej dawce brać (mężowi też dam)? Aktualnie jem koenzym i l-arganinę.
-
Fiore wrote:Frez no oczywiście pisz nam tu jak się czujesz, rządamy dostępu do informacji 😉 Biedna jesteś, że tak się słabo czujesz, przy poprzednich ciążach tez tak się męczyłaś? Monika- plan jest trzymać do piątej doby, ale jak to będzie szło- czas pokaże...Przez te kilka dni dostanę chyba pierwszego siwego włosa. Ale czekamy teraz na twój środowy transfer 🍀 edit: dotyczyłam, że wtorkowy
szona lubi tę wiadomość
😭
Szona moj bral lkarnityne w dawce 500x2
Lola gratuluje beciszonka pieknego!
Fiore piekny wynik!!
Monia juz sie nie moge doczekac Twoich dwoch kreseczek ♥️
Dzisiaj zaczelismy 28 tc i zaczyna robic sie ciężko 🙄 ale jak sobie pomysle, ze za 3 miesiące Zosia bedzie z nami😍 nie wierzę nadal.
Mildred, Lola*, Fiore, szona, agge, aeiouy, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%