X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 
Odpowiedz

And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 

Oceń ten wątek:
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3930 6618

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore wrote:
    Ale dziś spamuje...no i hipoteza mojego lekarza chyba się powtwierdziła- endometrioza upośledza znacząco moje komórki. Dzwoniła embriolog- z 23 pobranych 13 komórek było dojrzałych. 6 przepisowo wzięli do zapłodnienia i dadzą jutro znać co z tego wyszło, a 7 zamrozili... hahah Judit takie domowe usg to marzenie faktycznie 😂❤️
    potencjalnie masz 13 dzieci 😁

    Oby pięknie zaplodnilo te 6✊🍀

    Fiore lubi tę wiadomość

    y2XTp2.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore to jest super wynik!!! Wspaniale!

    Lola no dawaj tą betę!

    Ale nam tu się pięknie miesiąc kończy ❤️

    Fiore, Mlodamezatka lubią tę wiadomość

  • Lola* Koleżanka
    Postów: 36 64

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki.
    Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
    Progesteron 34,60 ng/ml
    Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres

    frezyjciada, ElfiaKsiężniczka, Salome, Fiore, Suszarka, Misiaa, MonikA_89!, kittinka, Gosiek1993, Mlodamezatka, MamaStasia :), szona, Daniela, moni05, Pati96, Rucola, Madziandzia, agge, 5ylwian, Iseko, aeiouy, moyeu lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna beta! Szybko aromek zadziałał😂

    Lola*, aeiouy lubią tę wiadomość

  • Lola* Koleżanka
    Postów: 36 64

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadziałał od samego patrzenia bo receptę wykupiłam parę dni temu 😂

    frezyjciada lubi tę wiadomość

  • Fiore Autorytet
    Postów: 870 1742

    Wysłany: 29 lutego 2020, 15:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola cudnie, gratulacje 😃

    Lola* lubi tę wiadomość

    Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 29 lutego 2020, 16:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola* wrote:
    Mam wyniki.
    Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
    Progesteron 34,60 ng/ml
    Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres
    Ale super!!! Rzadko się tu zdarzają 3-cyfrowe wyniki bety po pierwszym badaniu. Gratulacje mamuśko!!! 😘

    Lola* lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 29 lutego 2020, 16:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore, 13 dojrzałych komórek to baaaaardzo dobry wynik! Trzymam kciuki za seksik na szkle ✊😘 Będą hodować do 3 czy 5 doby?

    Fiore lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MamaStasia :) Autorytet
    Postów: 1339 2872

    Wysłany: 29 lutego 2020, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola* wrote:
    Mam wyniki.
    Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
    Progesteron 34,60 ng/ml
    Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres
    Piękna beta . To normalne że brzuch boli jak na okres . W ostatniej cieszy to był znak że się udało .

    Fiore pięknie !!

    Frez jak się czujesz ?
    Czytam was na bieżąco ale ostatnio nie ogarniam za dużo rzeczy więc nie pamiętam za dużo co czytałam ..

    Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia :) wrote:
    Frez jak się czujesz ?
    Tragicznie, ale nie wypada tutaj smęcić😉 dlatego tak mało się odzywam... Szczytem moich możliwości jest przeżyć do kolejnego dnia, więc no😂 teraz odliczam dni do wizyty- czyli do środy. Zrobiłam badania,pani w lab powiedziała, że będą do odbioru w recepcji przed wizytą. A dziś okazało się, że oni wysyłają wyniki do Alan, a ja mam konto tam, bo prywatnie zawsze tam robiłam. Więc przyszły mi SMS, że już są wyniki, tylko dupa cycki, bo przecież nie mam kodu😔 następnym razem muszę babeczce powiedzieć, żeby mi kod podała, to sobie sama drukować będę i reagować za wczasu

  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3930 6618

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Tragicznie, ale nie wypada tutaj smęcić😉 dlatego tak mało się odzywam... Szczytem moich możliwości jest przeżyć do kolejnego dnia, więc no😂 teraz odliczam dni do wizyty- czyli do środy. Zrobiłam badania,pani w lab powiedziała, że będą do odbioru w recepcji przed wizytą. A dziś okazało się, że oni wysyłają wyniki do Alan, a ja mam konto tam, bo prywatnie zawsze tam robiłam. Więc przyszły mi SMS, że już są wyniki, tylko dupa cycki, bo przecież nie mam kodu😔 następnym razem muszę babeczce powiedzieć, żeby mi kod podała, to sobie sama drukować będę i reagować za wczasu
    to jak masz konto to nie masz tam wszystkim wyników przypisanych po nr pesel?
    Bo w diagnostyce też mam konto, kartę stałego klienta, która zaglądałam w marcu zeszłego roku. I do mojego konta miałam przypisane już wyniki badań z 2018 roku, które robiłam prywatnie.

    y2XTp2.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • Mildred Autorytet
    Postów: 1393 3151

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola* wrote:
    Mam wyniki.
    Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
    Progesteron 34,60 ng/ml
    Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres
    Super wynik !!
    Cudowna wiadomość !

    Lola* lubi tę wiadomość

    9ewns65gkf9ocqq6.png
  • szona Autorytet
    Postów: 7569 16768

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola* wrote:
    Mam wyniki.
    Beta 103 mlU/ml 🙈🙈🙈
    Progesteron 34,60 ng/ml
    Ale brzuch mnie boli dzisiaj na okres

    Ale super! Żaden okres! Z takim progiem 😍 GRATULACJE! Demet, byłam tak blisko wpisania pierwszego kurczaczka na listę 😂

    Lola*, MonikA_89!, Izape_91, kittinka, Iseko, aeiouy, Mlodamezatka lubią tę wiadomość

    6Rnmp2.png

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • szona Autorytet
    Postów: 7569 16768

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Tragicznie, ale nie wypada tutaj smęcić😉 dlatego tak mało się odzywam... Szczytem moich możliwości jest przeżyć do kolejnego dnia, więc no😂 teraz odliczam dni do wizyty- czyli do środy. Zrobiłam badania,pani w lab powiedziała, że będą do odbioru w recepcji przed wizytą. A dziś okazało się, że oni wysyłają wyniki do Alan, a ja mam konto tam, bo prywatnie zawsze tam robiłam. Więc przyszły mi SMS, że już są wyniki, tylko dupa cycki, bo przecież nie mam kodu😔 następnym razem muszę babeczce powiedzieć, żeby mi kod podała, to sobie sama drukować będę i reagować za wczasu

    No weeee, pisz! Brak Cię tu :)

    6Rnmp2.png

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ElfiaKsiężniczka wrote:
    to jak masz konto to nie masz tam wszystkim wyników przypisanych po nr pesel?
    Bo w diagnostyce też mam konto, kartę stałego klienta, która zaglądałam w marcu zeszłego roku. I do mojego konta miałam przypisane już wyniki badań z 2018 roku, które robiłam prywatnie.
    No właśnie mam konto, wszystkie stare wyniki są a jak chcę pobrać nowy wynik to mi każą podać kod🤦 bez sensu jak dla mnie, bo do konta dostęp mam tylko ja, podaje swój PESEL etc.... 🤷

  • Fiore Autorytet
    Postów: 870 1742

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez no oczywiście pisz nam tu jak się czujesz, rządamy dostępu do informacji 😉 Biedna jesteś, że tak się słabo czujesz, przy poprzednich ciążach tez tak się męczyłaś? Monika- plan jest trzymać do piątej doby, ale jak to będzie szło- czas pokaże...Przez te kilka dni dostanę chyba pierwszego siwego włosa. Ale czekamy teraz na twój środowy transfer 🍀 edit: dotyczyłam, że wtorkowy :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 17:59

    Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3930 6618

    Wysłany: 29 lutego 2020, 17:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    No właśnie mam konto, wszystkie stare wyniki są a jak chcę pobrać nowy wynik to mi każą podać kod🤦 bez sensu jak dla mnie, bo do konta dostęp mam tylko ja, podaje swój PESEL etc.... 🤷
    To faktycznie nonsens 😑

    y2XTp2.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • szona Autorytet
    Postów: 7569 16768

    Wysłany: 29 lutego 2020, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię zakupy w aptece - l-karnitynę w jakiej dawce brać (mężowi też dam)? Aktualnie jem koenzym i l-arganinę.

    6Rnmp2.png

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 29 lutego 2020, 18:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore wrote:
    Frez no oczywiście pisz nam tu jak się czujesz, rządamy dostępu do informacji 😉 Biedna jesteś, że tak się słabo czujesz, przy poprzednich ciążach tez tak się męczyłaś? Monika- plan jest trzymać do piątej doby, ale jak to będzie szło- czas pokaże...Przez te kilka dni dostanę chyba pierwszego siwego włosa. Ale czekamy teraz na twój środowy transfer 🍀 edit: dotyczyłam, że wtorkowy :)
    Ja się cieszę, że jestem naturalną jasną blondynką, bo chociaż siwych włosów nie widać 😁 Transfer we wtorek ale po pracy. Już i tak muszę brać wolne na wlewy z accofilu, to chociaż transfer wyżebrałam popołudniu 😊

    szona lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5024 11635

    Wysłany: 29 lutego 2020, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona moj bral lkarnityne w dawce 500x2 :)

    Lola gratuluje beciszonka pieknego!

    Fiore piekny wynik!!

    Monia juz sie nie moge doczekac Twoich dwoch kreseczek ♥️

    Dzisiaj zaczelismy 28 tc i zaczyna robic sie ciężko 🙄 ale jak sobie pomysle, ze za 3 miesiące Zosia bedzie z nami😍 nie wierzę nadal.

    Mildred, Lola*, Fiore, szona, agge, aeiouy, Mlodamezatka lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
‹‹ 114 115 116 117 118
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ