And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAeiouy ❤️ przecież to są kreski jak marzenie!❤️
Kolejna wizyta 4 marca- ale dopiero po interwencji pani dr, bo babeczka w rejestracji twierdziła, że dopiero na kwiecień wolne miejsce. Także mam 4marca a i drugą mi wpisała na 25marca-na tzw wszelki wypadek.
Ale będę dzwonić do mojej ginki prywatnie, bo tu sprzęt do USG sprzed wojny chyba i pani dr sama zasugerowała, żeby lepiej zrobić gdzieś prywatnie.aeiouy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie mega kreski ,!!! Wysokiej bety i wysokich przyrostow!, bierz leki i zastrzyk bo to ewidentna piekna ciaza bedzie. Jupi 😍😍
aeiouy lubi tę wiadomość
-
No kochana w nocy Oskary a Ty wysikujesz kreski ❤️ i to w miesiącu, gdzie zakładasz wątek 👍💪👌 cudownie!!!
szona, Nuch2, MonikA_89!, aeiouy, Iseko, Magddullina2, Ochmanka, agge lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Aeiouy! Łzy mi w oczach stanęły! Rany rany rany! Jak ja bym Cię chciała teraz przytulić przepiękne kreski! Beta to formalność! Urodzisz sobie prezent na urodziny! Dostajesz Oscara za całokształt twórczości
Najpierw Frez walnęła bombę, teraz Ty, za chwilę Monika, później Maria odbiera swojego Groszka i wszystkie następne! Dziewczyny, wspaniale! Wspaniale!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 11:32
Madziandzia, Mildred, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy, Iseko, Magddullina2, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaale czas, Aeiouy!❤️❤️❤️ Te kreski znikną dopiero za 9 miesięcy 😘
aeiouy lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nie dam rady pracować. Patrzę na kreski aeiouy. Jestem durna, co
I tak myślę... może ruszyć immunologię. ANA, allo-mlr, te wszystkie magiczne rzeczy 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 11:55
aeiouy lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Nie dam rady pracować. Patrzę na kreski aeiouy. Jestem durna, co
I tak myślę... może ruszyć immunologię. ANA, allo-mlr, te wszystkie magiczne rzeczy 🤔
Moze to wlasnie to, moze najpierw ana, najtansze badanie i duzo mowi o immunologi. Na dinusiach jest lista badan po poronieniu. Ja zaczelam od tych badan, na wlasna reke zrobilam prawie wszystkie oprocz wlasnie allo mlr i kirow i glebszej immunologi tego ostatniego punktu i z wynikami smigalam bo lekarzach.
-
Mildred wrote:Moze to wlasnie to, moze najpierw ana, najtansze badanie i duzo mowi o immunologi. Na dinusiach jest lista badan po poronieniu. Ja zaczelam od tych badan, na wlasna reke zrobilam prawie wszystkie oprocz wlasnie allo mlr i kirow i glebszej immunologi tego ostatniego punktu i z wynikami smigalam bo lekarzach.
Obawiam się tylko, że wiele z tych badań robią poza Bia. Rozejrzę się, rozplanuję. Lubię mieć plan, jak już wiecie Z jednej strony rozkręcam się w sprawie endometriozy, z drugiej odkładam na ivf, a z trzeciej pomysle, jak w razie w najbardziej zmaksymalizować możliwości powodzenia 💪
-
nick nieaktualnyZapisałam się prywatnie na 20 lutego... Może już coś będzie widać.... Skoro dziś był pęcherzyk, powiedzmy jakiś koniec 5/ początek 6tyg z tego co mówiła, to do kolejnego czwartku coś więcej powinno być, nie?
szona, Madziandzia, Niercierpliwa v2.0, Ochmanka, moni05, MonikA_89!, Daniela lubią tę wiadomość
-
Aeiouy gratulacje i kciuki wielkie!
Frez wpadłam zobaczyć jak tam właśnie po wizycie, najważniejsze, że już widziałaś pęcherzyk i maluch pięknie się zainstalował i będzie sobie teraz rósł . A z cytologią to mój aktualny lekarz jak mi zaryje tą szczotą podczas cytologii, to zastanawiam się, czy on taki niedelikatny, czy nigdy wcześniej nie miałam prawdziwej cytologii .
A immunologię myślę że jak najbardziej warto przebadać, bo to taka właśnie czarna magia ale widać, że u wielu dziewczyn tylko to hamowało temat, bo nic innego totalnie nie wynalazły a pogrzebanie właśnie przy immuno pomogło.aeiouy lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
W pracy patrze tylko w jeden punkt na monitorze - jak staram sie pracowac no ale nie moge sie na niczym skupic. A jak czytam Wasze komemtarze to oczy co chwile zachodza mi łzami ❤
A od patrzenia na zdjecie z testami rozladowalam komorke, dobrze ze mialam od kogo pozyczyc ladowarkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 13:05
Mildred, szona, Madziandzia, Irvine90, Angelika1313, Iseko, Agape*, Magddullina2, Nuch2, Niercierpliwa v2.0, Sasanka55., Ochmanka, Gosiek1993, 5ylwian, MonikA_89!, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Aeiou no krechy jak marzenie! Kochana czekam na betę 😍
Ahh i dziękuję za życzenia 😘
Madziandzia kciuki za wizytę ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 13:25
Madziandzia, aeiouy lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Chciałam kupić pincet testow na Allegro, ale już chyba nie ma tego sprzedawcy, którego polecalyscie 🤔 Mildred, Ty chyba kupowałas - zerknelabys w wolnej chwili? Tam wcześniej chyba można było kupić zestaw np 20 testow, a teraz jest jakaś oferta, że można kupić po 1. Znacie tego felka? Bo jak mi wysle takie samo cudo jak Bobki, to dziękuję bardzo
Pauliśka! Właśnie! Ja na tym dzisiejszym teście tez widziałam kreskę. I to wcale nie taki znowu cień cienia cienia cieniaaaa :> -
Szona znalazłam tylko coś takiego https://allegro.pl/oferta/016-10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-10miu-6712710029?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_zdrowie_TOP_new_hb_health&ev_adgr=Zdrowie&gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75srxJXaez2UGGguUb4WNUZciIHiJdd00c7sjmfphV08WEb9AwQFwgPYaAsspEALw_wcB
Miałam identyczne testy jak tutaj na zdjęciu ale to chyba nie ten sam sprzedawca. Na allegro coś mnie jest opcji kupna tych testów.szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aeiouy ogromne graulacje! Prosze sobrie wręczyć Oskara na pierwszej stronie! Tak fantastycznie wymyśliłaś watek, ze musiałaś zgarnąć nagrodę O której beta? Bardzo mocno trzymam kciuki, jesteś tak obstawiona lekami, ze będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 14:04
aeiouy, Sasanka55. lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnySzona Ty zainwestuj w pinki. Z mojego rozeznania wychodziło, że one nie pokazują cieni, duchów i innych dziwactw bez ciąży. Może nie są tak czułe jak bobki-bobek to mi taką bordo krechę pokazał, że stary mówił, że tą to chyba flamastrem poprawiłam😂, gdzie pink był min połowę jaśniejszy, ale one nie pozostawiają wątpliwości
Aeiouy odświeżam ciągle w poszukiwaniu bety, o której będzie wynik???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 14:09
-
🏆 - nie widzę Oscara w emotach, ale może niech to zwiastuje 2 kreski na pierwszej stronie?
Rucola lubi tę wiadomość