And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Szona Ty zainwestuj w pinki. Z mojego rozeznania wychodziło, że one nie pokazują cieni, duchów i innych dziwactw bez ciąży. Może nie są tak czułe jak bobki-bobek to mi taką bordo krechę pokazał, że stary mówił, że tą to chyba flamastrem poprawiłam😂, gdzie pink był min połowę jaśniejszy, ale one nie pozostawiają wątpliwości
Aeiouy odświeżam ciągle w poszukiwaniu bety, o której będzie wynik???
Jeśli pojawi się kiedyś coś na tych z Allegro-to będę potwierdzać Pinkami. Na razie wolę mieć 20 testow w takiej cenie, gdzie pinki miałabym może ze 3
-
Aeiouy nie ma bata, krechy aż biją po oczach😍😍
Frez no cóż cały NFZ. Ale fajnie że pęcherzyk widziałaś 😀
Pati na mnie działa tylko xenna herbatka w podwójnej dawce jak już jest hardcorowo więc nie mam pomysłu na lżejsze sposoby🤷♀️aeiouy lubi tę wiadomość
-
Szona pinki można już znaleźć za 3-4 zł na Allegro, ja teraz zamówiłam sobie kilka tak żeby mieć na ten i następny cykl.
szona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Gratuluje!!! To nie jakies tam kreseczki bladziochy tylko calkiem przyzwoite krechy beta to formalnosc
aeiouy lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Aeiouy! Kiedy ten wynik będzieeeeee?
Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Pauliska, może lepiej betę kochana?
Ochmanka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Popieram wniosek formalny moni, beta rozwieje wątpliwości!
-
Dziewczyny, bete robilam w tej glupiej diagnostyce co juz kiedys mnie tak dlugo trzymala z wynikami...
Mysle, ze dzis wieczorem moze cos bedzie - no albo jutro z rana.Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ale tu emocje dziś 😃😃 Pauliska szoruj na bete jutro bo się wykończymy 😂 Madziandzia to dawaj znać po wizycie jak tam! I Ty Maria tez dawaj znać jak podglad. Ja dziś idę tez na usg, jeśli wszystko ok- to odstawiam antyki, czekam na okres i ruszam ze stymulacja. Klinika podpisała wreszcie umowę na dofinansowanie z urzędu❤️
Pauliśka, frezyjciada, MonikA_89!, szona, Mildred, Madziandzia, Salome, MamaStasia :), Misiaa lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyPauliśka ten pink wygląda obiecująco! Ja już byłam w ciąży a mi nie pokazał nawet cienia 😂 dobrze, że nie robiłam wtedy Bobka, bo by mi właśnie duch wyszedł i znów bym rozkminiała.
Idź na betę, albo sikaj dalej na pinki.
Bobków nawet nie komentuje, bo one są oszukańce i tyle. -
Ochmanka wrote:Popieram wniosek formalny moni, beta rozwieje wątpliwości!
Ja tam lubie te przed-betowe emocje
Ej, uwielbiam Was za te emocje w okropniasty, pochmurny poniedziałek. Już pędzę na dol, zobaczyć zdjęcia Twoich testow Pauliśka!
Edit: no pinki cieni nie pokazują a na bobku już jest krecha nie cien. Rany, jak mocno trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 15:21
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam termin na 20 lutego. Wtedy będę 12 dpo. Ale by było fajnie...
-
nick nieaktualnyszona wrote:Ja miałam termin na 20 lutego. Wtedy będę 12 dpo. Ale by było fajnie...
Ja tak będę czekać 6 sierpnia z nadzieją, że mnie wtedy nie zetnie z nóg...
Dlaczego to jest takie trudne...? -
aeiouy wrote:Dziewczyny, bete robilam w tej glupiej diagnostyce co juz kiedys mnie tak dlugo trzymala z wynikami...
Mysle, ze dzis wieczorem moze cos bedzie - no albo jutro z rana.
Pamietam moje wyczekiwania na pierwsza bete. Wynik po 22. I to byl piekny wynik !! Ale ekscytacja. Twoj tez bedzie piekny !!!aeiouy lubi tę wiadomość
-
Agape* wrote:Ehh Szona 🥺 Ale kto wie, może będziesz miała niespodziankę 🙂
Ja tak będę czekać 6 sierpnia z nadzieją, że mnie wtedy nie zetnie z nóg...
Dlaczego to jest takie trudne...?
Nigdy nie przypuszczałam, że to jest takie trudne. Ale walczymy dalej! Nasze dzieci wiedza kiedy będzie ten najlepszy moment. Głęboko w to wierzę ✊
Agape* lubi tę wiadomość