And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagge wrote:Malina, szkoda, że od nas uciekasz trzymajcie się, niech Staś zdrowo rośnie. Buziaki.
Mnie jest strasznie przykro, ze nie ma Malinki z nami Co tu wchodze, to o tym mysle Powodzenia, Mala, jesli jeszcze nas czytasz Niech zycie uklada Ci sie tak, jak sobie wymarzyszOchmanka, agge, szona, aeiouy, Madziandzia, Iseko, kittinka lubią tę wiadomość
-
Sasanko tak tak, to u Ciebie😉 podobno jakiś spec od jajek zamyka żylaki powrózka przy pomocy mikrochirurgii. Jeżeli to Twój lub eMka kumpel od kufla lub roweru to możesz kopsnąć namiary😁
A tak na serio to cały czas mam na myśli to, że jeśli przyjdzie nam sie tam szwędać to napewno pierwsze uderzę do Ciebie 😋🤗
Ale spoko, narazie dajemy radę z Madziandzią😉Sasanka55., Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanko tak tak, to u Ciebie😉 podobno jakiś spec od jajek zamyka żylaki powrózka przy pomocy mikrochirurgii. Jeżeli to Twój lub eMka kumpel od kufla lub roweru to możesz kopsnąć namiary😁
A tak na serio to cały czas mam na myśli to, że jeśli przyjdzie nam sie tam szwędać to napewno pierwsze uderzę do Ciebie 😋🤗
Ale spoko, narazie dajemy radę z Madziandzią😉
Jakbyscie zdecydowaly sie wyslac do tego lekarza eMkow, to wczesniej moge go poznac Pozniej faceci fru na wizyte, a my na browara :* Z chirurgii to slyszalam tylko o dr Pawlaku, ale nie wiem, czy jest tez od jajekMadziandzia, Ochmanka, kittinka lubią tę wiadomość
-
aeiouy wrote:Madziandziu, super jak lekarz ma plan, nie? Kolejny krok do przodu!
Marysiu, ✊✊✊ kciuki za Twoj kurnik! Niech rosnie, do srody jeszcze chwilka
A ja mam wyniki juz, 11dpo:
Prog: 20.20
Beta: 43.8
Jestem w ciazy😍😍😍
Oby ten Kropek - nasze szczescie - zostalo z nami juz na zawsze, tak bardzo tego pragniemy oboje!
I oby tez byl we wlasciwym miejscu na usg - juz drugi raz mam ciaze po owulce z jajnika z niedroznym jajowodem. Zawsze musza byc dodatkowe emocje
Prosze trzymajcie kciuki dziewczyny caly czas i pomodlcie sie za nas, oby tym razem byl happy end! ❤
Monia, czekam teraz na Twojego Kropusia! 😘
Super gratulacje ! Bedzie wszystko tylko dobrzeaeiouy lubi tę wiadomość
-
Aeiouy ❤️ cudowna wiadomość! Kropek na pewno będzie tam gdzie trzeba 👍 jednak ten Twój jajowód nie do końca jest taki niedrożny hehe
aeiouy lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
aeiouy wrote:Tak, powtarzam bete i proga w srode. A pozniej to zobacze.
Objawow nie mam - tylko tyle, ze mam te uderzenia goraca - pewnie od proga - i oblewaja mnie poty.
Monia a Ty masz zalecone zastrzyki z accofilu teraz tez? Czy wlew mialas?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
frezyjciada wrote:To ja mam odwrotnie 😂 ciągle zamarzam, w domu 23° a ja frotowe skarpety i sweter z misiem. Dzieciaki i mąż na krótki rękaw 🙊
Ochmanka, Madziandzia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA jak będzie trzeba to osobiście wydziergam puchate skarpetki dla Twojego Kropka mimo że Izie to do owych stópek nawet nie dorastam🤦♀️😝
Mildred, aeiouy, MonikA_89!, Iseko, Pati96 lubią tę wiadomość
-
Aeiouy cudownie kochana, wspaniale ten tydzień nam rozpoczęłaś, gratulacje 😍
aeiouy lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyNam facet mówił, że on się dopiero uczy ale jego kolega robi super gdybyśmy się zdecydowali prywatnie. Bo oczywiście mikro nie jest na NFZ. Odradzał cięcie i mówił, że jeśli NFZ to uderzyć do Grodziska albo Kozienic.
Także Sasanko, spodziewaj się mnie i Ochmanki gdyby padło na Grodzisk i obyśmy mogły pić wszystkie tylko soczek
Monia dopiero wtorek! Ja już się Twojej bety nie mogę doczekać ✊❤Sasanka55., Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Pauliśka, jak na froncie?
-
MonikA_89! wrote:Miałam wlew tydzień przed transferem, nie wiem czy będziemy go powtarzać. Z tego co się dowiedziałam, to moja klinika nie zaleca zastrzyków, tylko właśnie wlewy. Dzięki temu nie muszę sprawdzać co chwilę morfologii krwi, bo accofil w macicy się z nią nie łączy i nie psuje parametrów
No wlasnie, profesor nic mi o kontrolowaniu morfologii nie powiedzial, bo ja mam pol ampulki accofilu codziennie a to podobniez sporo jest.
To moze jutro z beta zrobie tez morfologie dla swietego spokoju.Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Pauliśka wrote:Ja już skończyłam testy w tym cyklu, to nie ma sensu, od 3 dni jakieś cienie... Wiadomo, że są to oszusty i trzeba zejść na ziemię. Czekam na @ i kolejny cykl ☺️ no i moja magia października legła w gruzach 🙈 syn jest z 3.10 a córka 6.10, myślałam, że przeznaczone są mi październikowe 😅 trochę smutno, no ale trzeba iść dalej.
Przykro mi
Ja z kolei mam już pewność, że cykl znowu nieudany. Nie mam żadnych ruchów w obrębie cycek. Wtedy czułam je praktycznie od samej owulacji. Nie biorę w tym miesiacu duphastonu. Nie chce mi się.
-
aeiouy gratulacje! Teraz kciuki za przyrost. Coś mi się kojarzy że Iza brała accofil na początku więc może się wypowie na temat morfologii jak tu do nas zajrzy 😀
Monika ja się też nie mogę doczekać Twojej bety. Ale jakoś jestem spokojna o wynik ❤
Pauliśka za Ciebie też trzymam ✊ masz jakieś zdjęcie testów z rana? Wiesz że my tu chętnie popatrzymy 😂
Szona, wiesz że każda ciąża może być inna. Ja bym nie składała broni chociaż pewnie jak się coś będzie miało wykluć to brak duphastonu w niczym nie przeszkodzi.
Coś czuję że to będzie piękny luty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 08:08
Rucola, szona, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny