And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Zejdę chyba dzisiaj na zawał 😱 W nocy się budziłam, cały czas myślałam o kropku. Teraz jadę do pracy, ale nie wiem jak wysiedzę do 15. A już o czekaniu na wynik nawet nie wspomnę 😜 Jak będzie piękna beta to powtórka w walentynki ♥️ Ale bym miała prezent dla męża 😍
moni05, Mildred, szona, DzulkaJ, Rucola, Iseko, wiecznieobrażonykark, Malinowa91, agge, moyeu, Madziandzia, Magddullina2, Irvine90, Gosiek1993, Nuch2, Suszarka, 5ylwian, Misiaa, kittinka, Pati96, Daniela, aeiouy, majka91, Ewelina29, Malgonia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Judit rozumiem twoje zniecierpliwienie, chciałoby się jak najszybciej już działać i mieć kolejna szanse, a tu dupa. Monika czekamy jak na szpilkach z Tobą!🍀🍀
MonikA_89!, Judit lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Dziękuje Sasanko ❤️😘
Kurde, Monia, szacun. Ja bym już była po pięciu sikańcach 😬szona, DzulkaJ, Salome, Iseko, Sasanka55., MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pauliśka! Dawaj poranny test ✊✊ ile dpo jesteś? Kiedy ma być okres?
Monia! Znowu jestem w całości kciukiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 07:16
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Pauliśka! Dawaj poranny test ✊✊ ile dpo jesteś? Kiedy ma być okres?
Monia! Znowu jestem w całości kciukiem
A test będzie jak mi koleżanka dowiezie 😅szona lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Dziś jakby 12 dpo, ale ten cykl był tak dziwny, że i nawet 10 dpo mogłoby to być 🙈 okres w piątek...
A test będzie jak mi koleżanka dowiezie 😅
Na tym ostatnim jest już normalna kreska. Nie rozmyty cien. KRESKA! 🤯
Sasanka55., aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka no kuźwa jak ten bobek oszukuje, to piszemy jakaś skargę do producenta. Bo tutaj to już nawet przyglądać się nie trzeba, żeby tą kreskę zauważyć!
Monika!!!!! Ja nie wiem jak Ty wysiedzisz w tej pracy, jak ja sama siedzę jak na szpilkach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 07:24
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:MonikA, wszystkie moje myśli kieruje dzisiaj w Wasza stronę ❤️ Kropeczku spraw piękny prezent mamusi w dniu dzisiejszym!Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
MamaStasia :) wrote:O mama Zuzia dawno cię tu nie było . Jak tam u was ?
Rzeczywistość mnie przytłacza i nie udzielam się na bieżąco logistyka, studia, dwójka dzieci i to wszystko totalnie mnie pochłania. Teraz mam chwile wolnego bo zaliczyłam wszystko na studiach i teraz pozostał mi ostatni semestr i obrona, oby jakoś do przodu. Młoda przesłodka, 23 kończy 6miesiecy i będziemy wtedy zaczynać coś kombinować z innym jedzonkiem niż mleczko. Starszak jakiegoś buntu dostał i ma tak głupie zerowkowe zachowania ze masakra 🤯🤯🤯
Dziękuje, ze pytasz, a jak u Was Stas i Zosia? Ale duza już z niej panna jak ostatnio widziałam ❤️
Głupio mi bo nie jestem się w stanie odnieść do wszystkich, czytam tez w miarę możliwości jak czas pozwoli, po prostu nie wyrabiam na zakrętach a tu produkcja pełną parą jak zwykle heheszona, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Specjalnie dla Malgoni http://mumme.pl/2020/01/17/2537/ . Dla dziecka jesteś najlepszą mama na świecie 😘i nie wolno ci nawet myśleć że coś źle robisz czy Ala na ciebie nie zasługuje .
Spróbuj wyjść chociaż na chwilę nawet na pół godziny a dużo ci to da . Albo zrób sobie nawet domowe spa .Ja wiem że ciężko z tym ale mąż twój sobie poradzi przez ten czas a mała też od razu nie będzie chciała jeść .
Ja też przy Stasiu nie wychodziłam a jak już to na chwilę bo będzie głodny . Teraz normalnie wychodzę z domu inaczej bym zwariowała przez ten czas . Kocham te szkraby ale odetchnąć trzeba czasem od nich .
Wczoraj np byłam w kinie i wrocilam jak nowo narodzona . I staram się teraz częściej zostawiać dzieciaki z mężem a sama wyjść . Mała też nie akceptuje butelki ale karmie ja przed wyjściem i wiem że na te dwie godziny mogę wyjść (jak zgłodnieje wcześniej to mąż zawsze może zadzwonić )Mama_Zuzia, frezyjciada, Agape*, Daniela, aeiouy, Iseko, szona, agge lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
MamaStasia :) wrote:Specjalnie dla Malgoni http://mumme.pl/2020/01/17/2537/ . Dla dziecka jesteś najlepszą mama na świecie 😘i nie wolno ci nawet myśleć że coś źle robisz czy Ala na ciebie nie zasługuje .
Spróbuj wyjść chociaż na chwilę nawet na pół godziny a dużo ci to da . Albo zrób sobie nawet domowe spa .Ja wiem że ciężko z tym ale mąż twój sobie poradzi przez ten czas a mała też od razu nie będzie chciała jeść .
Ja też przy Stasiu nie wychodziłam a jak już to na chwilę bo będzie głodny . Teraz normalnie wychodzę z domu inaczej bym zwariowała przez ten czas . Kocham te szkraby ale odetchnąć trzeba czasem od nich .
Wczoraj np byłam w kinie i wrocilam jak nowo narodzona . I staram się teraz częściej zostawiać dzieciaki z mężem a sama wyjść . Mała też nie akceptuje butelki ale karmie ja przed wyjściem i wiem że na te dwie godziny mogę wyjść (jak zgłodnieje wcześniej to mąż zawsze może zadzwonić )
Święta prawda! Popieram w 100%. Moja tez nie zje z butelki i np w weekendy gdzie jestem na uczelni wytrzymuje po 4-5h i nawet nie zapłacze o jedzenie staremu. Wie, ze nic i tak mu nie poleci pewnie 🤣 -
Monika, ja już teraz jestem zniecierpliwiona, a co dopiero będzie później! Skoro oddajesz krew o 16, to o której można spodziewać się wyniku? Mam nadzieję, że nie dopiero jutro!
Aeiouy, kciuki za powtórkę bety!
Pauliśka, mam nadzieję, że i u Ciebie będzie coś konkretnego.
Judit, a kiedy wyniki fragmentacji? Nic się na razie nie stresuj.
MamaZuzia, kochana, nieustannie Cię podziwiam i wcale się się dziwię, że możesz nie mieć dla nas czasu przy takim natłoku obowiązków. Ściskam Cię 😘
U mnie dziś sądny dzień. Trochę głupio, jeśli się okaże, że te 15 zastrzyków poszło na marne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 08:26
Mama_Zuzia, aeiouy, szona lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Monika, ja już teraz jestem zniecierpliwiona, a co dopiero będzie później! Skoro oddajesz krew o 16, to o której można spodziewać się wyniku? Mam nadzieję, że nie dopiero jutro!
Aeiouy, kciuki za powtórkę bety!
Pauliśka, mam nadzieję, że i u Ciebie będzie coś konkretnego.
Judit, a kiedy wyniki fragmentacji? Nic się na razie nie stresuj.
MamaZuzia, kochana, nieustannie Cię podziwiam i wcale się się dziwię, że możesz nie mieć dla nas czasu przy takim natłoku obowiązków. Ściskam Cię 😘
U mnie dziś sądny dzień. Trochę głupio, jeśli się okaże, że te 15 zastrzyków poszło na marne
Kochana, nie okaże się na marne, trzymam mocne kciuki!!!Salome lubi tę wiadomość