badanie Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka: niestety to ja zawaliłam, mam te napady tak rzadko, że od ponad roku nie widziałam się z moim alergologiem.
Boję się i zażyć i nie zażyć. Jak nie zażyję - boję się, że się pogorszy i mi też gardło w nocy spuchnie i się uduszę. Ale boję się też zażyć, bo to mega silny lek.
Ale chyba po prawie dwóch miesiącach beta musiałaby już drgnąć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 21:59
-
Przyrost powinien wynosić min. 66% w ciągu 48h.
Jeżeli 21 listopada miałaś 14,74, to 23 listopada powinnaś mieć 23,58, a 25 listopada w przybliżeniu 40, więc wynik 82, to bardzo dobry wynik (jeżeli pomyliłam się w obliczeniach i ktoś to wyłapie, to proszę mnie poprawić).
Beta przyrasta dobrze, teraz czekaj cierpliwie na wizytę u lekarza.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra zacznę od początku....
Od poniedziałku do dziś byłam w szpitalu ginekologiczno endokrynologicznym na badaniach hormonalnych, ale skoro wykryli Bete, to nie robili badań, tylko zajęli się "ciążą". Dlatego wiem wyniki.
Co mi powiedzieli?
W poniedziałek że poroniłam, skoro plamię
wczoraj, że to na pewno ciąża poza maciczna
dziś, ze szansa na zdrową ciąże nikła, bo nie ma pęcherzyka. 4 lekarzy szukało pęcherzyka, a wszędzie czytam, że takowy widoczny jest przy becie 1000+.
Stawianie pochopnych opinii, wywołujących płacz u mnie co pół godziny!!!!
Wróciłam, pojechałam do mojego miejscowego gin i powiedział, ze najważniejsze, ze rośnie, a ile to sprawa indywidualna i w piątek mam wykonać znowu i usg i beteCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
miszkaaa wrote:Olka a ile jestes dni po owulacji? Czasami późno dochodzi do implantcji wiec pęcherzyk moze sie później pojawic
I co ja mam ci odpowiedzieć?
Okresy mam baaaaardzo nieregularne ostatnio co ok 50dni.....
Owu miałam coś koło 5 czerwca (zaobserwowałam po 5 wzrost temp), ale normalny 6 dniowy okres 18 czerwca!!!!!
Więc kiedy zaszłam?!!Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka