Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina wiem że chciałoby się jak najszybciej znów zajść w ciążę ale im. Bardziej się spinamy tym jest gorzej :(i lekarz dał 4msc kazał się wyluzowac i działać. A jak nie wyjdzie nic to do niego przyjsc:* Daj organizmowi odpoczac:*
A co do luteiny to blokuje owulacje jak weźmiesz ja przed dnia. Ja mialam dupka i brałam tak jak koleżanka wyzej:) -
Mysiulka2706 wrote:Paulina nie pomogę Ci niestety bo się nie znam na tym.. A który masz dzisiaj dc?Paulina
-
O jej. A dobrze sie czujecie? Trzymaj sie cieplutko. I mnie chyba nici jednak z tego cyklu.. jak wspominalam wczesniej mialam plamienia brazowe ale zauwazylam rowniez mini skrzepy z 2 razy wiec raczej nie doszlo do zagniezdzenia zarodka. Jutro odstawiam luteine czekam na okres i zaczynam pewnie nowy cykl.Tulam Cie moco :*Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Bolało mnie trochę bardziej, a mała od 3 dni daje czadu znacznie bardziej niż zwykle. Chciałam ją sprawdzić a zostałam na obserwacji. Jutro mnie wypuszczają .
Zrób test dla formalności jeśli nie ma okresu. Ja normalnie dostałam okresu w trakcie brania duphastonu po clo.
Pewnie Dominika, miejsce się znajdzie. Starasz się naturalnie?
-
To dobrze ze wszystko ok i wracacie do domku. Ja tez mocno plamilam podczas brania luteiny ale to byl inny kolor jak podczas miesiaczki. Test robilam 12dpo ale wyszedl negatywny...moze za wczesnie? Chcialam.sprawdzic bo dzis odstawiam luteine . Czytalam ze test zrobic najlepiej w dzien spodziewanej miesiaczki to mi brakuje jeszcze 5dni no coz zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie:)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Mimika, zależy kiedy miałaś owulke, może być za wcześnie, oby
Glass staram się narazie naturalnie, bo to by było moje trzecie dzieciątko mam dwóch chłopaków, najmłodszy ma 3,5 roku. Przydałaby się córcia, ale to chyba nie z tym mężem, hehe aplikacja pokazuje mi 6 dni do miesiączki ale jutro idę do dentysty i nie wiem co zrobić, myślicie że znieczulenie ma wpływ na zarodek o ile on w ogóle jest?Modle sie o Michasie -
dominika.klos88 wrote:Mimika, zależy kiedy miałaś owulke, może być za wcześnie, oby
Glass staram się narazie naturalnie, bo to by było moje trzecie dzieciątko mam dwóch chłopaków, najmłodszy ma 3,5 roku. Przydałaby się córcia, ale to chyba nie z tym mężem, hehe aplikacja pokazuje mi 6 dni do miesiączki ale jutro idę do dentysty i nie wiem co zrobić, myślicie że znieczulenie ma wpływ na zarodek o ile on w ogóle jest? -
Mała ma 3115g. Nic jej nie dolega .
Ja miałam 5 zębów robionych w ciąży, bez znieczulenia. Nawet nie było tak źle, ale skoro się dopiero staracie to spokojnie możesz zęby robić.
Ja myślę, że mój to tylko dziewczynki będzie robił .
Mimika test dopiero w dniu miesiączki i wtedy odstawić. Nie wszystkim się zagnieżdża szybko. -
Czesc Glass. Tak zrobie dziekuje. A Twoja Kruszynka juz troche wazy;) jeszcze troszke i bedziecie wszyscy razem♡Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Część. Dziś zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i od razu pokazała się wyraźna różowa kreska. Nie jakiś bladzioch tylko solidna różowa kreska. Poszłam od razu na betę.
Wcześniej jak robiłam i nie byłam w ciąży zawsze wynik był <2.00 . Teraz wynik jest 2.10. Jak to możliwe ? Iść powtórzyć betę ?05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Witaj. Powtorz betę po dwoch dniach i zobacz czy przyrasta.. a bierzesz moze jakies leki?Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny