Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
mimika85 wrote:Czesc Glass. Tak zrobie dziekuje. A Twoja Kruszynka juz troche wazy;) jeszcze troszke i bedziecie wszyscy razem♡
A jaki jest plan w przypadku niepowodzenia? Lekarz planuje jeszcze clo czy już coś poważniejszego? Clo kiepsko działa na endometrium, przynajmniej u mnie.
Mikoshi, albo oni się w laboratorium pomylili albo test trefny. Pamiętam kiedyś na zajęciach z fizjologii robiliśmy testy do sprawozdania i dziewczyny panikowały, bo im wychodziły pozytywne, a one były zwyczajnie przeterminowane. Betę powtórz, bo błędy w laboratorium też się mogą zdarzyć .
-
To bedzie ta Wasza Kruszynka szczupla laseczka;) w razie niepowodzenia jeszcze 1 cykl z clo i luteina a potem lekarz chce mi zapisac zastrzyki Gonal 300 dawka jak dla "konia" bo czytalam.ze sa mniejsze.. ale tak bym chciala sie nie doczekac tych zastrzykowStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Mysiulka2706 wrote:A teraz masz odstawić litei y czy najpierw robisz test ciążowy??Paulina
-
Hej, ja robiłam dzisiaj test rano ale negatywny, nie nastawiam się na ciąże, jakoś tego nie czuję, ale z drugiej strony to dopiero 25 dc, być może za wcześnie a być może trzeba będzie starać się dalej (mąż się ucieszy ).
Mikoshi, wszędzie zdarzają się błędy, i w wynikach w laboratoriach i w testach ciążowych, najlepiej zrób jeszcze jeden test i powtórz betę.
Dzięki za radę, pójdę do tego dentysty,ale nic nie będę mówić, mała miejscowość to zaraz będą plotyModle sie o Michasie -
dominika.klos88 wrote:Hej, ja robiłam dzisiaj test rano ale negatywny, nie nastawiam się na ciąże, jakoś tego nie czuję, ale z drugiej strony to dopiero 25 dc, być może za wcześnie a być może trzeba będzie starać się dalej (mąż się ucieszy ).
Mikoshi, wszędzie zdarzają się błędy, i w wynikach w laboratoriach i w testach ciążowych, najlepiej zrób jeszcze jeden test i powtórz betę.
Dzięki za radę, pójdę do tego dentysty,ale nic nie będę mówić, mała miejscowość to zaraz będą plotyPaulina -
Cześc dziewczyny, jestem tu nowa. Zazwyczaj mam cykle 31-32 dniowe. Ale w tym cyklu zaczęłam stosować aromek od 5-9 dc, i już 10dc zauważyłam śluz płodny więc od 12dc wzięliśmy się do roboty z mężem. dziś mam 25 dc i poszłam na betę czekam na wyniki. Czy może jednak poszłam za wcześnie jak uważacie?
Lekarz powiedział że od pierwszego pozytywnego testu mam brać zastrzyki clexane i chciałam wiedzieć jak najszybciej. -
dominika.klos88 wrote:Hej, ja robiłam dzisiaj test rano ale negatywny, nie nastawiam się na ciąże, jakoś tego nie czuję, ale z drugiej strony to dopiero 25 dc, być może za wcześnie a być może trzeba będzie starać się dalej (mąż się ucieszy ).
Dzięki za radę, pójdę do tego dentysty,ale nic nie będę mówić, mała miejscowość to zaraz będą ploty
W sumie to gdy podbierali mi krew miała pielęgniarka jakiś problem z lewą reka. I po kilkukrotnym jej nakuciu zrezygnowała i podeszła do prawej ręki i dopiero wtedy się udało pobrać krew.05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Kilka postów wcześniej w tym temacie było o dentyście - jak najbardziej można robić znieczulenie w ciąży, są specjalne preparaty do znieczulania, którymi się znieczula kobiety w ciąży i karmiące. Więc spokojnie . Tylko trzeba lekarzowi powiedzieć, żeby wiedział, że ma do czynienia z ciężarną, hehe
-
Test negatywny, Polska przegrała, Niech ten dzien sie skonczy
-
Moni** wrote:Test negatywny, Polska przegrała, Niech ten dzien sie skonczyStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Dokładnie nie wiem kiedy byłam owulacja. Po ostatnim poronieniu cyklach calkiem mi się rozjechał,ostatnie Cykle to 24 dni, a potem 35 dni. W tym od 5-9 DC brałam aromek, W 11dc miałam iść na monitoring ale wylądowałam w szpitalu, wizyta przepadla, ale śluz pojawił się od 10 DC, a z męzem przytulalismy sie, 12,13,15 I 17 DC, dzis 25dc i beta 1.20... Czy jest jeszcze szansa?