X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Katrina42 Debiutantka

Wysłany: 2 września, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K2 wrote:
    pomóżcie proszę zinterpretować mi wynik beta hcg
    Robiłam pierwszy raz badanie z krwi i nie wiem jak mam je rozumieć ponieważ wynik otrzymałam na e-mail i nie ma tam podanych żadnych norm.

Dzisiaj jest 11 dzień po owulacji za dwa dni mam termin @ a bęta wynosi 13,05 mIU/ml
    Jak się zakończyła historia ?

Katrina42
  • Olson222 Nowa

Wysłany: 3 września, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Proszę podpowiedzcie. Owulacje miałam 24 sierpnia ( ból jajnika, co miesiąc ten sam ) staraliśmy się kilka dni przed i dzień przed. Planowo miesiączka 6/7 września. Beta 8 dpo -01.09- negatywna, 10 dpo - 03.09- negatywna wartość 0 . Czy jest na co liczyć czy w tym cyklu już się nie udało ? Kiedy najlepiej powtórzyć? Ktoś tak miał ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września, 16:25

• Marzycielka85 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Przykro mi, daj proszę znać jak się zakończyła Twoja historia. Mocno przytulam i trzymam kciuki 🫂🍀❤️

Niestety moja historia zakończyła sie ciążą biochemiczna😔
    Oczywiście nie odpuszczam i walczę dalej. Tym razem do miesiaczki zostało 7 dni . Testowanie zaczynam zwykle od 5 dni przed miesiączkę żeby wdrążyć leczenie .
    Daje sobie czas do końca roku bo już wiek jest jaki jest...pozdrawiam

• Medzina Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka czy jest duża szansa na zrobienie bety 10dpo? Jak to jest z waszym doświadczeniem w sobotę jestem umówiona na badanie doradźcie 😉

‹‹ 237 238 239 240 241
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ