Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie betka robiona 31 marca pokazala piekny wynik 605,30 wiec w normie na usg bylam 1 kwietnia ale pecherzyk malitki bez zarodka bo okazalo sie ze mialam opozniona owulacje i zamoast w 7 tc od miesiaczki jestem w jakims 5 nastepne usg mam 20 kwietnia juz bedzie jakis 7-8 tc idziemy razem z tatuskiem jestem taka szczeliwa...
marta1987 lubi tę wiadomość
-
assialbnn wrote:U mnie betka robiona 31 marca pokazala piekny wynik 605,30 wiec w normie na usg bylam 1 kwietnia ale pecherzyk malitki bez zarodka bo okazalo sie ze mialam opozniona owulacje i zamoast w 7 tc od miesiaczki jestem w jakims 5 nastepne usg mam 20 kwietnia juz bedzie jakis 7-8 tc idziemy razem z tatuskiem jestem taka szczeliwa...
Gratulacje assialbnn! Prześlij nam tutaj pozytywne zielone wiruski
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny...mamza 4 dni usuniecie torbieli(laparoskopia)4 marca moglo dojsc do zaplodnienie,dzis jest moj 19dc,natomiast 4po zrobilam bete wyszla 0,1 ,za wcxesnie zostala zrobiona?kiedy myslicie zeby powtorzyc aby byla pewna?boje sie zabiegu,bo jak maluszek juz jest to trzeba to przelozyc..
-
maciejka77 ja tam testom domowym nie wierzę. Trzymam kciuki za betę wtorkową, a i wieeelkie gratulacje
FotoAnna no pewnie że jest szansa ! Ja bym powtórzyła po 48 godz. Trzymam kciuki !!!
Nie wiedziałam że wątek żyje Właśnie go znalazłam, jak go zakładałam po miesiącu zaszłam w ciążę i mój synek zaraz skończy rok Teraz staranka o drugie.