Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje!
Nie ma "za mało" Liczy się przyrost, jeśli będzie prawidłowy, to się nie przejmuj tylko idź do lekarza
Być może miałaś spóźnioną owulację, skoro to 35 dc i beta 56, to wygląda na to, że zarodek dopiero co się zagnieździł, owulację mogłaś mieć jakieś 14 dni temu, koło 20 dnia cyklu - to jeszcze nie świadczy o niczym złym Robiłaś też test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny - jak dla mnie to po prostu w tym cyklu miałaś później owulację
trzymam kciuki -
To, że współżyliście w tym dniu jeszcze nei oznacza, że do zapłodnienia doszło właśnie wtedy. Plemniki mogły czekać na owulację, więc to mogło być nawet później niż 12 marca.
-
nick nieaktualny
-
natalia__ wrote:Lunk_a, dziwna sytuacja. Koniecznie powtórz badanie, na tę chwilę ciężko coś powiedzieć.
Chichibi, moim zdaniem jest okej, powtórz w poniedziałek i zobaczysz, czy dobrze przyrasta, trzymam kciuki
A o ile ma przyrastać? bo ja zielona w tych sprawach.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny prosze o rade moje cykle sa ok 32 dniowe dzis powinnam dostać @ wczoraj zrobiłam test i jeden wyszedł z cieniem drugi mocno pozytywny a ostatni negatywny wiec pobieglam na bete i wynik =2 gdzie norma ponizej 2 wynik ujemny . Według moich obliczeń owu mialam ok 21dc czyli wczoraj bylo 10 dni po czy myślicie powtarzać jeszcze bete czy sobie darować temp caly czas w granicach 37.3-37.5 proszę o radęKiara12006
-
nick nieaktualny