Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje!
Nie ma "za mało"Liczy się przyrost, jeśli będzie prawidłowy, to się nie przejmuj tylko idź do lekarza
Być może miałaś spóźnioną owulację, skoro to 35 dc i beta 56, to wygląda na to, że zarodek dopiero co się zagnieździł, owulację mogłaś mieć jakieś 14 dni temu, koło 20 dnia cyklu - to jeszcze nie świadczy o niczym złymRobiłaś też test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny - jak dla mnie to po prostu w tym cyklu miałaś później owulację
trzymam kciuki -
To by sie zgadzalo bo wspolzylam w tym miesiacu bardzo bardzo malo bo aby 4,5 i 12 wiec 12 marca pasuje jak ulał do Twojej wypowiedzi z ta owulacyja.We wtorek ide na bete znow👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️ beta 11,17 progesteron 7,5
7.02 beta 35,20 progesteron 21,5
13.02 wizyta -
To, że współżyliście w tym dniu jeszcze nei oznacza, że do zapłodnienia doszło właśnie wtedy. Plemniki mogły czekać na owulację, więc to mogło być nawet później niż 12 marca.
-
Nie ja mowie ze tego dnia doszlo do zaplodnienia tylko ze ten termin jest najblizszy owulacji! Bo chyba od 4 marca plemniki nie czekaly !👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
13.02 wizyta -
nick nieaktualny
-
natalia__ wrote:Lunk_a, dziwna sytuacja. Koniecznie powtórz badanie, na tę chwilę ciężko coś powiedzieć.
Chichibi, moim zdaniem jest okej, powtórz w poniedziałek i zobaczysz, czy dobrze przyrasta, trzymam kciuki
A o ile ma przyrastać? bo ja zielona w tych sprawach.. -
nick nieaktualny
-
U mnie test juz pozytywny
jeszcze nie tak intensywnie ale widac goltm okiem
robiony wieczorem
wiec beta rosnie . Juz nie moge sie doczekac wtorkowej powtorki z badania
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
13.02 wizyta -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny prosze o rade moje cykle sa ok 32 dniowe dzis powinnam dostać @ wczoraj zrobiłam test i jeden wyszedł z cieniem drugi mocno pozytywny a ostatni negatywny wiec pobieglam na bete i wynik =2 gdzie norma ponizej 2 wynik ujemny . Według moich obliczeń owu mialam ok 21dc czyli wczoraj bylo 10 dni po czy myślicie powtarzać jeszcze bete czy sobie darować
temp caly czas w granicach 37.3-37.5 proszę o radę
Kiara12006 -
nick nieaktualny