Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kinia28 wrote:Kochane robilam bete i tak
23czerwca beta 58,6
26czerwca 68,4
Jak myslicie czy dobrze to rokuje?
Raczej nie, u mnie rosła tylko troszkę lepiej, ale skończyło się poronieniem. W którym dniu po owulacji jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:13
-
nick nieaktualny
-
Witam Was, proszę o radę. Zrobiłam bete w 12 d po ovu a 14 od podania pregnylu; wynik: 1,2. Wiem, że to nie wskazuje na ciążę, ale jednak zapytam: jak myślicie, jest sens powtarzać bhcg? Dodam, ze to 32 dc i nadal bez @- a cykle mam 28-9.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Dzewczynki, a możecie mi pomóć? Pewnie i tym razem się nie udało, ale mam taką mini mini nadzieję ... Dzisiaj robiłam betę - wynik 2, gdzie norma dla kobiet niebędących w ciąży jest >2. Taka mała różnica, a dla mnie taka duża nadzieja... Dla kobiet w pierwszym tygodniu ciąży normą jest od 5 do 50. Jestem ok 9 dni po owulacji. Ehhh.........już tak bardzo chcę
-
Za wcześnie betę zrobiłaś. Beta zaczyna być wykrywalna po zagnieżdżeniu a ono może mieć miejsce nawet 12 dni po owulacji. Ja na przykład miałam zagnieżdżenie 9 dni po owulacji a beta 11 dpo wynosiła 30. Na Twoim miejscu poczekałabym i około piątku powtórzyła betę. Ewentualnie w czwartek bo wcześniej moim zdaniem nie ma sensu. Wiem że trudno wytrzymać ten czas oczekiwania ale dasz radę Trzymam kciuki żeby jednak się udało