Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dalej @ nie ma. Może jutro zrobię test, tylko mam ten który wykrywa od 25. ale chyba powinien już coś pokazać jeśli byłaby ciąża a w pon beta <2? Kiedyś badała szyjkę ale przestałam i wczoraj ją zbadalam to była wysoko, twarda i odwrócona do tyłu i chyba zamknięta. Dzisiaj 34 dc
-
Malwinka, idź na bete dziś jeśli ma Cie to uspokoić. Ja po moim poronieniu wiem, że jeśli była owu potwierdzona USG, test jest pozytywny a @ nie ma to jestem w ciąży i kropka. Jeśli krwawienie się pojawi to znaczy że poszło coś nie tak przy połączeniu komórek i na to nic nie poradzi, ani lekarz ani żaden lek. Wiem, że łatwo się mówi, ale nawet jak teraz pójdziesz do lekarza to powie Ci dokładnie to samo, czekać co będzie dalej. Statystyki są brutlane ale ponad połowa ciąż kończy się poronieniem, czasem o tym nawet nie wiemy. Także jak chcesz to zrób bete dziś lub jutro jeszcze raz, i trzymam za Ciebie kciuki z całej siły, bo wiem jak jest :*
-
Hej dziewczyny
Ja tez czekam ... Tak mnie bolą plecy ze chyba z tego nic nie będzie (((
27 dc zrobiłam test po południu pohzalam po czasie kreska :o no dobra coś zrabalam
28 dc zrobiłam test owulacyjny dwie grube kreski (jak tu nie zwariować)
29 dc rano Ale było tak ciemno w domu ze nie widzialm dobrze testu patrzę później kreska.... Dodam że to dwa różne testy
Bym dodała fotkę Ale nie wiem czy jest tu taka opcja
Nienawidzę takiego czekania. Idzie zwariować
Naczytalan się z ból pleców dziewczyny miały od początku ciążySynek (2014) -
https://zapodaj.net/c5c60b7dd72b9.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/c5c60b7dd72b9.jpg.html>received_1152862191434577.jpeg</a>
Dobrze ???
Ten test poziomy został wykonany przy moim synku w 34 dc robiłam test 31 dc i wyszedł negatywny do teraz nie ma drugiej kreski. 35 dc robiłam betę to była 120 Ale to przy Antosiu nie teraz.
Kumacie ???Synek (2014) -
ból plecow to wbrew pozorom moze byc dobry znakLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
AniaMania wrote:Malwinka, idź na bete dziś jeśli ma Cie to uspokoić. Ja po moim poronieniu wiem, że jeśli była owu potwierdzona USG, test jest pozytywny a @ nie ma to jestem w ciąży i kropka. (...)
Samsaramsa - lepiej dla siebie zaopatrz się w ten od 10, większą pewność daje, bo w 34dc to może być poniżej 25 i nic Ci nie pokaże...
Malwika - na początku forum jest info o widełkach hcg i one raczej ciągle obowiązują, więc może pomoże Ci doczytanie tematu? a hcg może być podwyższone przez m.in. leki (typu pregnyl) -
Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam 10 lub 11 dpo beta z krwi 8,85. Dzisiaj temp spadła z wczorajszej 37 na 36.77 czyli @ za rogiem. Niestety często jest tak, że dojdzie do zapłodnienia i na wczesnym etapie ciąża się kończy, wiele kobiet o tym nie wie.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja też mam dziś straszne bóle pleców.jestem dziś 12 dpo i test wyszedł negatywny a robiłam ten niby super czuły 10.przedwczoraj miałam temp 37,8, wczoraj 3701, dzis 37,2... jutro znów zmierze...ciekawe czy się uda...
Matkapolka ciąża jak się patrzy, gratulacje