Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/w-oczekiwaniu-na-testowanie/co-oznacza-termin-zagniezdzenie-implantacja-zarodka-kiedy-do-niego-dochodzi-i-czy-moze-byc-odczuwalne,80.html
jeśli rzeczywiście jajeczko zagnieździ się w 4dniu, co jak dla mnie jest jednak sporo za wcześnie, to tak 8 dnia powinien wyjść pozytywny.
Ale jeśli nastąpi później, to normalną koleją rzeczy i testy wyjdą później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 18:10
-
Hej dziewczyny, 29/11/2013 zrobiłam hcg , mój wynik 63, 2/12 byłam u gina, bo dostałam brązowych plamień, zrobil usg i ciązy nie widział jedynie potwierdził obecność ciałka żółtego, zgłupiałam i nie wiem co tym wszystkim myslec, mam zamiar jutro isc ponownie na bete, dodam ze choruje na pco i to moje pierwsze takie podejrzenie ciązy. czy któraś mogłaby doradzić cos w tym temacie?
-
U mnie przed ostatnim poronieniem Beta wynosiła 36 w dniu spodziewanej miesiączki w cyklu 28dniowym. Teraz mam możliwie jak najszybciej wyłapać ewentualną ciążę żeby zacząć przyjmować leki podtrzymujące więc siedzę jak na szpilkach zastanawiając się kiedy iść na betę ?
-
jovi81 wrote:U mnie przed ostatnim poronieniem Beta wynosiła 36 w dniu spodziewanej miesiączki w cyklu 28dniowym. Teraz mam możliwie jak najszybciej wyłapać ewentualną ciążę żeby zacząć przyjmować leki podtrzymujące więc siedzę jak na szpilkach zastanawiając się kiedy iść na betę ?
Ja bym poszła 10-11 dpo.
jovi81 lubi tę wiadomość
-
Cześć Laski.
Staramy sie z mąłżem o drugie maleństwo jakieś pół roku... Myslałam,ze bedzie łatwiej. Z pierwszym dzieciątkiem zaszłam w pierwszym cyklu, a teraz takie rozczarowanie..
Jak zwykle dzisiaj nie wytrzymałam i poszłam zrobić bete i oczywiście wynik <0,1 Rozpacz... Ale może za wcześnie??? Już żałuję, że zrobiłam ten test, bo teraz bede szukała możliwośći, ze jednak sie udało, chociaż Pani w laboratorium nie dała mi cienia nadziei.
Ostatnią miesiączkę miałam 08.11.2013., cykle mam 30 dniowe, kochaliśmy się 17 (niedziela) i 18 (poniedziałek) dnia cyklu i niby na 17 dzień cyklu z kalkulatorów miałam wyliczoną owulację i miałam w tym czasie (od piątku-15dc) śluz płodny. Dzisiaj w 26 dc zrobiłam bete no i jak pisałam <0,1. Myślicie, że może to za wcześnie? Mamy jeszcze jakieś szanse :(Ten czas mnie wykończy! -
Stokrotka ja mam dostać @ w sobotę lub niedzielę chciałabym żeby się okazało że to za wcześnie ale nie ma cudów... chociaż teraz owulkę wyznaczyło mi na 14dc a zawsze był 16 czyli 2 dni wcześniej eh sama niewiem
Strokrotka lubi tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
cykle miałam 28 dniowe po castagnusie pierwszy przestawił się i wydłużył o 6dni 2gi o 5dni a ostatni 3 wyrównał do 29 a ten nie wiem czy będzie jak poprzedni zawsze ovu niby było 16dc przy 29 a teraz wyznaczyło na 14dc i @ powinna być w sobotę jeśli 16dc to o 2 dni dłużej w niedziele albo poniedziałek chyba zależy w końcu jaki będzie ten cykl jeśli ovu była 16dc to byłby dopiero 9dpo chciałabym żeby było za szybko ale niestety krew to już nie test ciążowyudało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
-
Milcia: tylko co to za działanie jak jadę z mężem na święta do rodziców gdzie będzie pełno rodzinki
Do głowy dostaje: brzuch przestał boleć, plamię tylko trochę na brązowo jak idę do ubikacji a wkładka czysta a test dzisiaj wyszedł negatywny. Jak już ma przyjść @ to niech się nie znęca dłużej... bo sfiksujęamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny