Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny cztery dni temu robiłam bhcg ale ze na wyniki musialam dlugo czekac bo jakies zamieszanie było to dzisiaj zrobiłam drugi raz i dostałam wyniki... odebralam tez te sprzed kilku dni i tamte mam 0.1 a dzisiejsze 1,2 wskazuje to na brak ciazy ale czy ten mały wzrost może o czyms swiadczyc czy to nibardzo? dodam ze juz mi sie spoznia o 10 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 17:43
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaEtoile wrote:zle mnie zrozumialas, 8 dni od owulacji, nie od zagniezdzenia
W takim razie na pewno beta by jeszcze nie wyszła dodatki, dopiero dochodzi do zagnieżdżenia w okolicach 8dpo, a potrzebuję 48h na wytworzenie hormonu.
Kaśka28 wrote:te pierwsze badanie mialam 5 dnia po owulacji
Dziewczyny same siebie wpędzacie w psychozę chodząc tak wcześnie. NIE MA SZANS MIEĆ PEWNY WYNIK W 5DPO. No po prostu żeby się cud wydarzył nic wam się w 5dpo nie pokaże, bo w 95% jeszcze nawet nie doszło do zagnieżdżenia, a co dopiero wzrostu bety. Przyjmuje się, że absolutnie minimum to 10dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja poszłam na krew w 5 dni po bo owulacje mialam bardzo pozno doslownie 2 dni przed spodziewana miesiaczka a jak nie dostalam okresu to juz poszlam zeby sie czegos dowiedziec dzisiaj juz mi sie spoznia okres 10 dzien...a beta wskazuje na brak ciąży...dlatego zapytalamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
agaW: dziękuję kochana, ale sama dobrze wiesz że nasze przejścia nie pozwalają się na tym etapie skakać z radości. Boję się że kolejny raz się nie uda i ten strach przesłania mi całą radość. Ale mimo wszystko mocno wierzę że Nam się uda
-
nick nieaktualnyjovi81 testujesz jutro jeszcze raz?
jak to jest z tym drugim badaniem, kiedy pierwsze wypada w piątek? jakoś można obliczyć ewentualny przyrost po 3 dniach?
tak sobie postanowiłam, że jak jutro nie spadnie temp., to chyba zatestuję, myślicie, ze będzie już coś "widać"? czy czekać do poniedziałku?
jakoś po wczorajszym badaniu tak mi sie nie śpieszy z następnym badaniem, zwłąszcza, ze już nic nie czuję. w 9 dpo cały dzień bolał mnie dół brzucha, jakbym miała mega zakwasy, a wczoraj i dziś już kompletnie nic.