SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BHCG w 10 dpo ujemne , potem dodatnie
Odpowiedz

BHCG w 10 dpo ujemne , potem dodatnie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2022, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂 może ,któraś z Was tak miała. Staramy się o 2 dziecko i po kolejnym CS zaczynam świrować. Od wczoraj bardzo kiepsko się czuję , oczywiście dopatrywałam się w tym ciąży i poszłam na BHCG - <0,5. To 10dpo. Jest mi strasznie przykro i oczywiście zarzucam sobie , że jestem głupia, po co poszłam na tą betę. Czy któraś tak miała? Że beta jej w 10dpo wyszła ujemna ,a potem okazało się ,że są w ciąży?

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2022, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj 11 dpo a test wyszedł rano bardzo jasny. Poszłam na betę a tam dopiero 11,2 pamiętaj, ze implantacją może jeszcze się odbyć nawet w 12 dniu cyklu. Objawy „jakieś” to ja nawet zaraz po owulke ze dwa dni miałam 🙈 także jakbym wtedy zrobiła to bym w ciąży nie była 😀 do terminu okresu zawsze jest szansa

MamaH, ForgetMeeNot lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2022, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby człowiek wie, ale i tak się nakręca 🙂🤷

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ