X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BHCG w 10 dpo ujemne , potem dodatnie
Odpowiedz

BHCG w 10 dpo ujemne , potem dodatnie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2022, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂 może ,któraś z Was tak miała. Staramy się o 2 dziecko i po kolejnym CS zaczynam świrować. Od wczoraj bardzo kiepsko się czuję , oczywiście dopatrywałam się w tym ciąży i poszłam na BHCG - <0,5. To 10dpo. Jest mi strasznie przykro i oczywiście zarzucam sobie , że jestem głupia, po co poszłam na tą betę. Czy któraś tak miała? Że beta jej w 10dpo wyszła ujemna ,a potem okazało się ,że są w ciąży?

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2022, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj 11 dpo a test wyszedł rano bardzo jasny. Poszłam na betę a tam dopiero 11,2 pamiętaj, ze implantacją może jeszcze się odbyć nawet w 12 dniu cyklu. Objawy „jakieś” to ja nawet zaraz po owulke ze dwa dni miałam 🙈 także jakbym wtedy zrobiła to bym w ciąży nie była 😀 do terminu okresu zawsze jest szansa

MamaH, ForgetMeeNot lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2022, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby człowiek wie, ale i tak się nakręca 🙂🤷

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ