BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Sumireguska wrote:Och, u Ciebie to już jest wygrana sprawa!!
U mnie jeszcze za duży bladzioch żeby cokolwiek stwierdzić, powtórzę wieczorkiem i dam znać, ale Tobie to już mocno gratuluję
Czyli mówisz że bobo test 25mIU najszybciej wykrył
Tak, Bobo test chociaż najmniej czuły to wykrywa bardzo szybko i kreska jest wyraźna, nie trzeba się przyglądać
Do mnie jeszcze to do końca nie dociera
W poniedziałek idę na bete, a we wtorek mam konsultacje tel z moim lekarzem i zobaczymy kiedy będę mogła pójść na usgMP_90 -
MP_90 wrote:Tak, Bobo test chociaż najmniej czuły to wykrywa bardzo szybko i kreska jest wyraźna, nie trzeba się przyglądać
Do mnie jeszcze to do końca nie dociera
W poniedziałek idę na bete, a we wtorek mam konsultacje tel z moim lekarzem i zobaczymy kiedy będę mogła pójść na usg
Wspaniale!
Kreska już jest mega wyraźna także nie ma dyskusji
Powtórz jutro i pokaż tłustą krechę21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Sumireguska wrote:Wspaniale!
Kreska już jest mega wyraźna także nie ma dyskusji
Powtórz jutro i pokaż tłustą krechę
Nie wiem czy jeszcze będę robić testy, raczej poczekam na bete w poniedziałek, ale czuje wewnętrznie, że wszystko tym razem będzie dobrze, bo biorę leki i skoro udało mi się zajść w ciążę to tsh musiało mi już trochę spaść i prolaktyna musi być okMP_90 -
MP_90 wrote:Nie wiem czy jeszcze będę robić testy, raczej poczekam na bete w poniedziałek, ale czuje wewnętrznie, że wszystko tym razem będzie dobrze, bo biorę leki i skoro udało mi się zajść w ciążę to tsh musiało mi już trochę spaść i prolaktyna musi być ok
Daj znać w poniedziałek21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Sumireguska wrote:na razie tak wgląda, wyniki bety dopiero jutro ;(
https://zapodaj.net/374c181b279c7.jpg.html
No jest kreseczka one z dnia na dzień tak nie przybierają na intensywności, więc ze spokojem
Mi lekarz kazał iść jutro na bete i już cała się trzęse na myśl o tym...MP_90 -
MP_90 wrote:No jest kreseczka one z dnia na dzień tak nie przybierają na intensywności, więc ze spokojem
Mi lekarz kazał iść jutro na bete i już cała się trzęse na myśl o tym...
Nom ja też się dziś trochę stresowalam, przez moment stwierdziłam że coś sobie może wmawiam z tym paskiem i że mi się ta kreska przewidziała...
Wynik ma być dopiero jutro niestety wiec coś czuję że dziś w nocy ciężko mi będzie zasnąć ..
Ale widzę że ta kreska ma znacznie większą intensywność od poprzedniej więc to nie może być zafałszowany wynik
Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie w takim razie, będziesz już wiedziała przynajmniej na czm stoisz
Powtarzasz test z ciekawości?21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Sumireguska wrote:Nom ja też się dziś trochę stresowalam, przez moment stwierdziłam że coś sobie może wmawiam z tym paskiem i że mi się ta kreska przewidziała...
Wynik ma być dopiero jutro niestety wiec coś czuję że dziś w nocy ciężko mi będzie zasnąć ..
Ale widzę że ta kreska ma znacznie większą intensywność od poprzedniej więc to nie może być zafałszowany wynik
Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie w takim razie, będziesz już wiedziała przynajmniej na czm stoisz
Powtarzasz test z ciekawości?
Nie wiem, czy powtórzyć ten test, bo strasznie mnie to stresuje...a jak kreska jest mniej intensywna to zaraz sobie zaczynam coś wkręcać...oszaleje przez ten czas zanim coś na usg będzie widaćMP_90 -
MP_90 wrote:Nie wiem, czy powtórzyć ten test, bo strasznie mnie to stresuje...a jak kreska jest mniej intensywna to zaraz sobie zaczynam coś wkręcać...oszaleje przez ten czas zanim coś na usg będzie widać
Ja to się zawsze na minę wkopie - zrobiłam test po 12h sie stresuje że jest mniej intensywna, ale dopiero mnie jakaś dziewczyna uświadomiła że ona sama przez kilka dni miała blade kreski i dopiero później takie tłuste także staram sie wyluzować jednak
U ciebie to już była pękna krecha !
Ale jak już masz powtarzać to z rana, u mie na wieczór bledną, ale ja pije dużo wody21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Red555 wrote:Ja kupiłam dzisiaj kilka testów, ale pewnie jutro i tak jeszcze za wcześnie żeby coś wyszło....
Myślę że tak obiektywnie to pewnie koło niedzieli jest szansa zobaczyć cień jeśli w ogóle 🙄
Tak, mi też się tak wydaje że sb/ndz najlepiej u Ciebie zatestować21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Sumireguska wrote:Ja to się zawsze na minę wkopie - zrobiłam test po 12h sie stresuje że jest mniej intensywna, ale dopiero mnie jakaś dziewczyna uświadomiła że ona sama przez kilka dni miała blade kreski i dopiero później takie tłuste także staram sie wyluzować jednak
U ciebie to już była pękna krecha !
Ale jak już masz powtarzać to z rana, u mie na wieczór bledną, ale ja pije dużo wody
Jestem po badaniach i beta 7,31 mlU także to dopiero początki początków, ale TSH bardzo ładnie mi spadło w 2 tygodnie z 5,09 do 0,55
W poniedziałek druga beta i zobaczymy co pokaże...powinno być już koło 30 według mnieMP_90 -
Sumireguska wrote:Tak, mi też się tak wydaje że sb/ndz najlepiej u Ciebie zatestować
-
MP_90 wrote:Jestem po badaniach i beta 7,31 mlU także to dopiero początki początków, ale TSH bardzo ładnie mi spadło w 2 tygodnie z 5,09 do 0,55
W poniedziałek druga beta i zobaczymy co pokaże...powinno być już koło 30 według mnie
Ja też już po, u mnie beta 20,5, ciekawe że miałam jaśniesze kreseczki od Ciebie
Ja pewnie w przyszłym tygodniu powtórzę badanie, w srodę
TSH mam niestety 2,21, koleżanka powiedziała że to niby w normie ale na ciążę za dużo, powinno był ok 1. Powiedz mi czy ty brałaś leki jakieś?21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
Red555 wrote:Jakoś będę musiała, wytrzynac 😉 temperatura skacse jak oszala, ale przede wszystkim jestem taka napuchnieta jakas... Wszymalam się z treningami, bo męczyłam się dużo szybciej niż normalnie a, do tej pory starałam się ćwiczyć przynajmniej tak 4 razy w, tygodniu
Masz super wykres, jeszcze kilka dni i można testować
Spadek obiecujący, trzymam kciuki. A masz jakieś objawy czy nic specyficznego?
Ja szczerze mówiąc nie mam żadnych objawów poza lekkim bólem piersi, ale normalnie nawet nie zwróciłabym na to uwagi...21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10