BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka05 wrote:Dziewczyny pomóżcie, czy coś widzicie czy mi sie zdaje:( nie wiem czy luteinę odstawiać test przed okresem, czułość 25
https://zapodaj.net/d354c2b3b9277.jpg.html -
ilenka wrote:Coś tam widać , tylko czy test nie jest wyschnięty? W poprzednim cyklu wychodziły mi podobne bladziochy i niestety nic z tego nie było.
Minuta po zrobieniu. Olalabym to ale jestem za granica ani testu ani nie wiem co z luteinaLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
ilenka wrote:Spróbuj jutro zrobić jakiś lepszy test jak Clearblue.
Jestem zamknięta w resorcie. Macie może doświadczenie z luteina? Powiedzmy ze będę ja brała nadal aż wrócę do polski i zrobię test. Czyli 5 dni dłużej, wtedy jeśli w ciąży nie będę cykl opóźni się o 5 dni czy może być tak ze się rozreguluje?Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Muszka05 wrote:Jestem zamknięta w resorcie. Macie może doświadczenie z luteina? Powiedzmy ze będę ja brała nadal aż wrócę do polski i zrobię test. Czyli 5 dni dłużej, wtedy jeśli w ciąży nie będę cykl opóźni się o 5 dni czy może być tak ze się rozreguluje?
Nie powinien, jesli poziom progesteronu w organizmie spadnie to rozpocznie sie okres nawet podczas zazywania luteiny. W ostatnim cyklu tak mialam... Rozpoczął sie okres i po prostu nie brałam wiecej luteiny.Księgowa lubi tę wiadomość
-
ilenka wrote:Nie powinien, jesli poziom progesteronu w organizmie spadnie to rozpocznie sie okres nawet podczas zazywania luteiny. W ostatnim cyklu tak mialam... Rozpoczął sie okres i po prostu nie brałam wiecej luteiny.
Potwierdzam. Jeśli okres ma być to luteina go nie powstrzyma.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny